• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2022

07:32

DOK NENSI ZAKUVAVA KRVOPROLIĆE SA KINOM, NJEN MUŽ DIVLJA PO AMERICI! Pol Pelosi osuđen na zatvorsku kaznu zbog saobraćajke, moraće i na kurs za alkoholičare!

Tanjug/AP

Vesti

DOK NENSI ZAKUVAVA KRVOPROLIĆE SA KINOM, NJEN MUŽ DIVLJA PO AMERICI! Pol Pelosi osuđen na zatvorsku kaznu zbog saobraćajke, moraće i na kurs za alkoholičare!

Podeli vest

Pol Pelosi, suprug Nensi Pelosi, predsedavajuće Predstavničkog doma američkog Kongresa, osuđen je danas na pet dana zatvora i uslovnu kaznu u trajanju od tri godine nakon što se preko advokata izjasnio pred sudom u Kaliforniji da je kriv za bezobzirnu vožnju i saobraćajnu nesreću koju je izazvao pod uticajem alkohola

Pol Pelosi, suprug Nensi Pelosi, predsedavajuće Predstavničkog doma američkog Kongresa, osuđen je danas na pet dana zatvora i uslovnu kaznu u trajanju od tri godine nakon što se preko advokata izjasnio pred sudom u Kaliforniji da je kriv za bezobzirnu vožnju i saobraćajnu nesreću koju je izazvao u pripitom stanju.

Pol Pelosi je već odležao dva dana u zatvoru i dobio je dva dana smanjenja kazne zbog primernog ponašanja, izjavio je sudija Višeg suda okruga Napa Džozef Solga, prenosi AP.

Pelosi će odraditi još osam sati društveno-korisnih aktivnosti umesto preostalog dana pritvora, rekao je Solga tokom izricanja presude na kojem okrivljeni Pelosi nije bio prisutan.

Foto: Napa County Sheriff's Office via AP

Pol Pelosi

Sud je odlučio da Pol Pelosi mora da pohađa tromesečni kurs o vožnji u alkoholisanom stanju, kao i da mora da instalira uređaj za blokadu paljenja vozila u slučaju da ne prođe obavezni kompjuterski alko-test u svom automobilu.

Pored toga, Pelosi će morati da plati novčanu kaznu od oko 7.000 dolara, saopštio je sudija Solga.

Pol Pelosi je uhapšen zbog nesreće koju je izazvao 28. maja u okrugu Napa, severno od San Franciska, nakon što je alko-test pokazao da je imao 0,082 posto alkohola u krvi, nešto više nego što je zakonom dozvoljeno.

Policajci koji su se pojavili na mestu nesreće nadomak gradića Džantvila u blizini vinarskog grada Juntvila potvrdili su da su Pelosija zatekli na sedištu vozača automobila Porše Karera iz 2021. godine, pored vozača drugog automobila, sportskog terenskog vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17