• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2022

09:35

HILJADE DEMONSTRANATA NA ULICAMA FRANCUSKE NAZVALI "RUSKOM PROPAGANDOM"! Voditelj TF1 se javno izvinio što je snimak nazvao "fikcijom" i sve priznao!

Vesti

HILJADE DEMONSTRANATA NA ULICAMA FRANCUSKE NAZVALI "RUSKOM PROPAGANDOM"! Voditelj TF1 se javno izvinio što je snimak nazvao "fikcijom" i sve priznao!

Podeli vest

Prema pisanju francuskog lista Figaro, voditelj TV kanala TF1 Žilijen Arno, uputio je javnosti izvinjenje jer je proteste hiljade demonstranata u Parizu nazvao izmišljotinom ruske propagande

Francuski TV kanal je emitovao izveštaj izvučen iz vesti ruskih medija, u kojoj se navodi da se u Parizu održava antivladin miting.

Voditelj TV kanala rekao je da u francuskoj prestonici nije bilo protesta, a da Moskva nastavlja da manipuliše.

- Ovog vikenda nismo imali demonstracije, mi smo objekat ruske propagande za rusku javnost - prokomentarisao je snimak Arno.

Kasnije se ispostavilo da su demonstracije zaista i održane, ali da to nisu propratili francuski mediji.

Kako je precizirano, miting je organizovao pokret Patriote. Arno se na društvenim mrežama izvinio zbog greške i reči o "fikciji" i priznao da je snimak TV kanala Rusija-1 originalan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija