• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.10.2022

10:54

RAZMATRA SE NOVA POMOĆ UKRAJINI! Svetski lideri danas održavaju sastanak članica G7, očekuje se prisustvo Zelenskog

Vesti

RAZMATRA SE NOVA POMOĆ UKRAJINI! Svetski lideri danas održavaju sastanak članica G7, očekuje se prisustvo Zelenskog

Podeli vest

Lideri velike sedmorke su na prošlom samitu obećali pomoć Ukrajini „dokle god je ona potrebna"

Američki predsednik Džozef Bajden i ostali lideri članica G7 danas će održati virtuelni sastanak o pomoći Ukrajini, saopštila je pres služba Bele kuće.

Lideri G7 potvrdiće na sastanku nepokolebljivu podršku Ukrajini, preneo je Rojters.

Na sastanku će biti razmotreni i najnoviji raketni napadi ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, a možda će na njemu učestvovati i ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NM

pre 1 godinu

SIROM SVETA MILIONI LJUDI UMIRU OD GLADI I ZEDJI A VI UKRAINI DAJETE MILIJARDE DA BI RATOVALI...TO SE ZOVE LICIMERJE JER GLADNI I ZEDNI NEMAJU INTERES ZA VAS.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija