• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

10.10.2022

21:11

BAJDEN SE OGLASIO POSLE PAKLENOG DANA U UKRAJINI, teške reči na račun Putina!

Reuters

Vesti

BAJDEN SE OGLASIO POSLE PAKLENOG DANA U UKRAJINI, teške reči na račun Putina!

Podeli vest

Predsednik SAD Džozef Bajden osudio je danas ruske raketne napade u Ukrajini, rekavši da su oni demonstrirali "potpunu brutalnost" rata predsednika Rusije Vladimira Putina protiv ukrajinskog naroda


"Sjedinjene Države oštro osuđuju ruske raketne napade izvedene danas širom Ukrajine, uključujući i Kijev. U ovim napadima su ubijeni i ranjeni civili i uništeni ciljevi koji nemaju vojnu svrhu. Oni još jednom demonstriraju potpunu brutalnost ilegalnog rata gospodina Putina protiv ukrajinskog naroda", istakao je Bajden je u saopštenju, preneo je Rojters.


Ukrajinski zvaničnici saopštili su danas da je Rusija izvela raketne napade na brojne ukrajinske gradove, a prema podacima policije Kijeva, identifikovano je 11 žrtava napada, dok je 65 osoba ranjeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 1 godinu

A taj "fini gospodin" Džo Bajden, se tako srčano zalagao da se legalno "bombarduje Srpski Narod! Tako srčano i histerično zalaganje sam video samo kada puštaju neke dokumentarne filmove, iz tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka! Na tim snimcima je jedan isto tako "fini gospodin" sa brčićima, a odazivao se na ime Adolf Hitler! Kakav cinizam i bezobrazluk, on zgrožen!

Perica

pre 1 godinu

Senilna budalo a šta je sa našom srpskom decom? Seti se male Milice,idiote senilni!

Sumar

pre 1 godinu

Vi pričate o brutalnosti? Setite se 1999 i Srbije i Crne Gore. Osiromašeni uranijum, kasetne bombe po gradovima, putnički vozovi... Sram Vas bilo!!!! BOG ĆE VAS KAZNITI PATICETE DOK JE LJUDI NA PLANETI....

BOGDAN

pre 1 godinu

1999.GODINE.IMPERIJALISTICKA SATANSKA JUDOMASONSKA TVOREVINA TAKOZVANA AMERIKA PREDVOIDI KRSTASKI RAT PROTIV POBOZNE Sv.SAVSKE SRBIJE I SRPSKI CASAN NAROD.PREDVODILI AGRESIVNI I NEMORALNI RAT PROTIV DRZAVE I NAROD KOJI JE AMERICI POKLONILA NIKOLU TESLU MIHAJLA PUPINA MILANKOVICA I NEKOLIKO MILIONA CASNA SRBA KOJI SU IZGRADILI AMERIKU.ONI SU NAMA UZVRATILI KASETNIM BOMBAMA OSIROMASENIM URANIJUM I PAMETNE BOMBE SRUSILI SRBIJU DO ZEMLJE UNISTILI PRIVREDU I POBILI SRPSKI NAROD OTELI SRPSKU JUZNU POKRSINU I POKLONILI SIPTARSKIM HORDIMA IZ CENTRALNE AZIJE. OD SIPTARE TERORISTE I ZLOCINCE STVORILI SIPTARSKU POLICIJU I VOJSKU KOJI SVAKODNEVNO TERORISE I PONIZAVA SRPSKI NAROD NA SVOJU VEKOVNU ZEMLJU.DA SE SERIOZNO UPITAMO VELIKI ZNAK ??DALI TO NAMA SRBIMA RADE OBICAN AMERICKI NAROD FARMERI I RADNICI KOJI SU SLICNI SRPSKOM NARODU KOJI REDOVNO PLACAJU POREZ I PATRIOTSKI SLUZE U NJIHOVE VOJSKE ILI TA ZLA RADE TAJNA DRUSTVA KOJI VLADAJU AMERIKOM A OBICAN NAROD POJMA NEMA KO VLADA NJIHOVIM ZUIVOTIMA U NJIHOVU DRZAVU.SIGURAN SAM DA OBICAN AMERICKI NAROD NEMA NISTO NEGATIVNO PROTIV SRPSKOG NARODA JER ONI OBICNI AMERIKANCI POJMA NEMAJU GDE SE NALAZI SRBIJA I DALI U OPSTE POSTOJI SRPSKI NAROD.STO ZNACI SVE NEVOLJE U SVET DOLAZE OD JEDAN CENTAR A TO MSTO ZOVE SE CENTAR MOCI GDE VALADJU VLADARI IZ SENKE GLOBALISTI KOJI SVETOM VLADAJU OD KADA SVET POSTOJI.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija