• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

06.11.2022

22:54

SRBIN ISKASAPIO PARTNERKU, PA SVE SA KRVAVIM NOŽEM POKUŠAO DA UPADNE NA MISU! Horor u Italiji, policija, karabinjeri i hitna pomoć na nogama...

Vesti

SRBIN ISKASAPIO PARTNERKU, PA SVE SA KRVAVIM NOŽEM POKUŠAO DA UPADNE NA MISU! Horor u Italiji, policija, karabinjeri i hitna pomoć na nogama...

Podeli vest

Stevan Šajn (50) ubio je rano jutros svoju partnerku Slobodanku Metušev (48), a zatim se naoružan nožem sklonio u crkvu u kojoj se u tom trenutku služila misa za mrtve, navodi italijanski list Il Đornale.

Zločin se odigrao u prihvatnom centru za migrante u gradu Kapotera u italijanskoj provinciji Kaljari, a list navodi da su i ubica i žrtva srpske nacionalnosti.

Oboje su bili smešteni u prihvatnom centru, a detalji tragedije tek treba da se utvrde.

Kako navodi Il Đornale, ubistvo se dogodio u stanu na drugom spratu u centru grada Kapotere. Nadležne su pozvali su komšije para, koji su oko 12.30 čule vriske žrtve. Na licu mesta su intervenisali policija, karabinjeri i hitna pomoć, ali za ženu nije bilo pomoći, a ona je navodno više puta izbodena nožem po telu, dok su neki od uboda bili smrtonosni.

Stevan je posle ubistva, noseći krvavi nož u ruci, pobegao sa mesta zločina u objekat koji je otvoren povodom pomena mrtvima. Tamo su ga zaustabili policajci i karabinjeri koji su pratili svečanost koja se održavala u blizini.

Stevan je navodono priznao ubistvo i sada se nalazi u zatvoru.

Gradonačelnik Kapotere Benjamino Garau prisustvovao je bogosluženju kada je 50-godišnji Srbin uhapšen.

- Čuli smo vriske i pometnju. Tada se čovek sklonio u Casa Melis koju smo ostavili otvorenu, jer smo na kraju ceremonije trebalo da se vratimo tamo. Tada smo shvatili šta se dogodilo i kada je muškarca je zaustavila policija, prekinuli smo proslavu, rekao je Garau.

Mnogi građani Kapotere izašli su na ulice zaprepašćeni onim što se dogodilo. Istraga je još uvek u toku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija