• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

13.04.2023

15:41

NJIH SPREMAJU DA UDARE NA RUSE?! Putinov bezbednjak alarmirao javnost! "Ako ih uvuku u rat..."

Reuters

Vesti

NJIH SPREMAJU DA UDARE NA RUSE?! Putinov bezbednjak alarmirao javnost! "Ako ih uvuku u rat..."

Podeli vest

Vašington vrši pritisak na bivše sovjetske republike, pokušavajući da uvuče njihove građane u sukob u Ukrajini, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

- SAD ponovo raspiruju sukobe oko Rusije, vrše pritisak na bivše sovjetske republike, pokušavajući da uvuku njihove građane u rat u Ukrajinirekao je Patrušev u Naljčiku na sastanku o bezbednosti na Severnom Kavkazu.

Po njegovim rečima, Anglosaksonci i njihovi pristaše stoje iza poziva na nerede i terorističke napade na Severnom Kavkazu.

Patrušev tvrdi da se u cilju izazivanja ekstremističkih manifestacija na Severnom Kavkazu, šire pozivi na masovne nerede, nezakonite akcije i terorističke napade.

- Rusija se već susretala sa upotrebom takvih metoda i pamti šta su morali da trpe stanovnici Severnog Kavkaza. Zapad je tada izazvao sukob na teritoriji naše zemlje uz korišćenje međunarodnih terorističkih organizacija“, dodao je sekretar Saveta bezbednosti. Tada smo uspeli, uz aktivno učešće stanovnika Kavkaza, da odlučno zaustavimo kriminalnu aktivnost koja predstavlja pretnju teritorijalnom integritetu Rusije i obezbedimo miran život - rekao je Patrušev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pax_orion

pre 1 godinu

e putleru putleru. paranoja ej gadna psihička bolest. nisi naučio ništa od svoga idola hitlera.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija