• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/al džazira

21.04.2023

14:37

ŠOK! NEMAČKI MINISTAR ODBRANE: Prihvatljivi su napadi Kijeva na rusku teritoriju!

EPA

Vesti

ŠOK! NEMAČKI MINISTAR ODBRANE: Prihvatljivi su napadi Kijeva na rusku teritoriju!

Podeli vest

Nemački ministar odbrane Boris Pistorijus smatra ograničene napade Ukrajine na rusku teritoriju prihvatljivom taktikom dok se Kijev brani od invazije.

- Potpuno je normalno da u takvom ratu napadnuta strana napreduje prema neprijateljskoj teritoriji, na primer kako bi presekla puteve snabdevanja - rekao je Pistorijus nemačkoj televiziji ZDF u četvrtak uveče, prenosi Hina.

- Sve dok se ne napadaju nikakvi gradovi, nikakvi civili, nikakva civilna područja, nužno je to prihvatiti. Nerado, ali to je deo, na primer, presecanja linija snabdevanja - objasnio je.

U isto vreme, jasno je dao do znanja da Zapad pri donošenju odluka o isporukama oružja Kijevu mora da ima na umu “kako se vodi ovaj rat”.

- Ako Ukrajina zahteva određene vrste bombi koje su zabranjene širom sveta, onda morate reći ne - dodao je Pistorijus.

Tokom rata neki ukrajinski zvaničnici tražili su kasetne bombe i fosfornu municiju, podseća Al džazira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica

pre 1 godinu

Прихватљиво је да ви попијете једно две -три нуклеарке да се мало опаметите јер за вас ништа друго не помаже!

ChuChu

pre 1 godinu

Prihvatljivo nam je, čak i navijamo kad Rusja sa svoje terotorije raketira i napada Ukrainu...ne vidim zašto nam ne bi bilo prihvatljivo da to isto i Ukraina radi...nazalost, najveca greska ukrainskog rukovodstva je bila kad su svoj nuklearni potencijal predali Rusima...da nisu, do svega ovoga nikada ne bi došlo...jer, zna se, Rusi smeju napadati samo mnogo slabije od sebe!!!

Alex

pre 1 godinu

A mislili smo da je fašizam izlečiva bolest. Možda bi sve bilo drugačije da nismo velikodušno praštali ratnu štetu. Sada bi razmišljao kako da plati ratu a ne koga će od civila da ubija.

Srba

pre 1 godinu

Dobro, onda su ooravdani i udari Rusije po zapadnim zemljama radi presecanja linija snabdevanja.

Rade R

pre 1 godinu

Očigledno je prihvatljivo i to da Rusi uđu ponovo u Berlin i onemoguće snabdevanje fašizma i nacizma! Ali ovog puta ceo Berlin i na neograničeno vreme, odnosno da više nikad ne odu! To je jedini način da se stane na put svetskom zlu i izvoru svih loših stvari, svim budućim ratovima!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija