• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

06.05.2023

15:08

MUNJEVITA REAKCIJA RUSA! Uhapšen osumnjičeni za napad na Prilepina!

Printskrin

Vesti

MUNJEVITA REAKCIJA RUSA! Uhapšen osumnjičeni za napad na Prilepina!

Podeli vest

Policija u Nižnjem Novgorodu uhapsila je jednog muškarca koji bi mogao da bude umešan u pokušaj atentata na ruskog pisca Zahara Prilepina, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije.


Za sada ruska policija nije iznela više detalja o toj osobi i na koji način bi ona mogla biti umešana u atentat.

Izvori iz bezbednosnih struktura navode i da nije isključena mogućnost da u pokušaj atentata na Prilepina bude uključeno i više osoba.

Oglasio se i Istražni komitet Ruske Federacije koji je ovo delo okarakterisao kao teroristički napad.

Podsetimo, automobil u kojem se nalazio Prilepin dignut je u vazduh, a vozač je poginuo tom prilikom. Prilepin je hospitalizovan sa prelomima i potresom mozga i nije životno ugrožen.

Prema preliminarnim informacijama, bomba koja je eksplodirala podmetnuta je pod atuomobil.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija