• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/večernji.hr

09.05.2023

11:23

AMERIKANKA KUPILA KUĆU, A ONDA JE PAS POČEO ČUDNO DA SE PONAŠA - usledio je ŠOK: "Bojimo se noću oči da zatvorimo!"

Pixabay

Vesti

AMERIKANKA KUPILA KUĆU, A ONDA JE PAS POČEO ČUDNO DA SE PONAŠA - usledio je ŠOK: "Bojimo se noću oči da zatvorimo!"

Podeli vest

Amber Hal (42) iz SAD-a kupila je novu kuću u gradu Sentenial u Koloradu, a u samo nekoliko dana u zidovima je pronašla pravo leglo zmija.

U jednom zidu ih je bilo čak deset. Neverovatnu količinu zmija pronašla je u samo dve nedelje.

Ovaj šokantan prizor otkrila je pomoću psa koji je počeo da njuškai i posmatra zid garaže. Neprijatno iznenađenje otkrila je i u pukotini kraj vrata. Hal je rekla da je za ovu zmijsku kuću izdvojila čitavu životnu ušteđevinu.

- Moja deca i ja se bojimo da noću zatvorimo oči, takođe se bojimo da koristimo toalet jer bi iz njega mogle da ispuze zmije - rekla je Amerikanka koja je dodala kako se boji čak i da raspakuje stvari koje je ponela sa sobom jer bi u kutijama ili ispod njih mogla da pronađe još zmija, prenosi insajder.

Izjavila je i da će je leglo zmija skupo koštati. Otkrila je da je potrošila oko 1.000 dolara samo na hvatače zmija koji su joj rekli da gmizavci obitavaju u kući već dve godine. Iz agencije za nekretnine rekli su da nisu znali za ovaj problem i da bi novu vlasnicu upozorili.

- Ovo je moj prvi dom. Radila sam za njega celi život i sada ne mogu da uživam u njemu. Ni moja deca ne mogu da uživaju u novom domu - rekla je Amber.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija