• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2023

09:14

ŠTA SE DEŠAVA SA LUKAŠENKOM?! Beloruski mediji: Primljen je u bolnicu, vojska i policija blokirale ulice!

EPA

Vesti

ŠTA SE DEŠAVA SA LUKAŠENKOM?! Beloruski mediji: Primljen je u bolnicu, vojska i policija blokirale ulice!

Podeli vest

Beloruski lider Aleksandar Lukašenko primljen je u bolnicu u Minsku, javili su beloruski mediji Euroradio i Hajun, piše Jahu.

Kako su javili beloruski mediji, povorka automobila koja obično prati Lukašenka stigla je u bolnicu oko 7 uveče. Za to vreme prilaz bolnici je bio zatvoren, a sve okolne ulice bile su pod prismotrom naoružanih stražara.

Lukašenko se poslednji put pojavio u javnosti 9. maja, kada je zajedno sa Vladimirom Putinom prisustvovao paradi povodom Dana pobede u Moskvi. Tada su svi komentarisali da predsednik Belorusije izgleda prilično slabo.

Za razliku od ostalih lidera koji su prisustvovali proslavi, Lukašenka su vozili  čak i na kratke udaljenosti. Navodno, zbog slabosti je čak propustio i zvanični ručak sa Vladimirom Putinom.

Rojters je primetio da je Lukašenko izgledao "umorno i nervozno lupkajući nogama", a "desna ruka mu je bila vidno zavijena i generalno se činilo da mu nije dobro".

Kasnije tog dana, Lukašenko je prisustvovao proslavi Dana pobede u Minsku. Međutim, on je prekršio tradiciju i umesto vojne uniforme obukao je odelo i nije održao govor. A u poslednje dve nedelje prisustvovao je malom broju događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija