• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/rt

24.07.2023

12:55

"Ukroimbecili, džabe se radujete!" Medvedev najavio odmazdu stravičnih razmera!

Reuters/Shutterstock

Vesti

"Ukroimbecili, džabe se radujete!" Medvedev najavio odmazdu stravičnih razmera!

Podeli vest

Ukrajina ne može da pobedi na frontu pa pokušava da izvojuje trijumf u medijima, zato sve češće bira civilne ciljeve, ukazao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

- Našem neprijatelju ne uspeva kontraofanziva. Znači trebaju im medijske pobede. Nema veze što su vesti napumpane i iracionalne. Zbog toga nacisti kao opciju prihvataju udare na civilne ciljeve. Mnogi ukroimbecili su tome iskreno raduju - napisao je Medvedev na Telegramu.

- Stepen napetosti u ukrajinskom društvu raste a "gazde sa Zapada" nestrpljivo pitaju "gde vam je ta pobeda" - istakao je.

Upravo zbog toga "banderovci" sve više biraju mirne, civilne mete za svoje podle udare, objasnio je Medvedev.

Rusija, prema njegovim rečima, ne bi trebalo da ostane bez odgovora.

- I mi treba da izaberemo nestandardne mete za naše udare. Ne samo skladišta, energetska čvorišta i naftne baze. Ima i drugih mesta gde nas još ne očekuju. I gde će efekat biti veoma značajan - upozorio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija