• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.07.2023

09:18

Ko najviše profitira od rata u Ukrajini? Tramp poslao jezivo upozorenje: Oni će nas uvući u globalni rat!

Pixabay/Reuters/AP

Vesti

Ko najviše profitira od rata u Ukrajini? Tramp poslao jezivo upozorenje: Oni će nas uvući u globalni rat!

Podeli vest

Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je Kongres da odbije novu pomoć za Ukrajinu sve dok bezbednosne službe ne dostave dokaze o navodnim korumpiranim poslovima predsednika Džoa Bajdena i njegovog sina Hantera.

Na skupu u Pensilvaniji Tramp je ponovio kako Bajden uvlači Sjedinjene Američke Države u sukob između Rusije i Ukrajine i naglasio je kako postoje dokazi da Bajdenova porodica, kao i sam predsednik, zarađuju na osnovu rata u Ukrajini.

Navodno, prema Trampovim tvrdnjama, porodici Bajden poslati su milioni dolara sa računa ukrajinske energetske kompanije "Burisma", i naglasio je kako je njegov sin Hanter u upravnom odboru ove kompanije.

- U svetlu ovih informacija, američki Kongres bi trebao da odbije odobravanje jednokratne isplatu naših iscrpljenih zaliha dok FBI i poreska služba ne predaju svaki deo dokaza koji imaju o zločinačkoj porodici Bajden i njihovim korumpiranim poslovima - rekao je Tramp.

Poručio je kako jedino Bajden i njegova porodica imaju koristi od rata u Ukrajini.

- Porodica Bajden je od Ukrajine dobila milione dolara. Sada Ukrajina prima milijarde i milijarde dolara od američkih poreskih obveznika. Džo Bajden je kompromitovan i uvlači nas u globalni sukob - zaključio je Tramp.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija