• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2023

11:12

Zelenski se obratio naciji šokantnim vestima! "Dragi Ukrajinci, dogodila se katastrofa..." (VIDEO)

twitter.com/printscreen

Vesti

Zelenski se obratio naciji šokantnim vestima! "Dragi Ukrajinci, dogodila se katastrofa..." (VIDEO)

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski najavio je u video-obraćanju da će se utvrditi sve okolnosti sudara borbenih trenažnih aviona L-39 iznad Žitomirske oblasti.

- Juče se dogodila katastrofa na nebu iznad Žitomirske oblasti. Tri pilota su poginula. Među njima je bio i Andrej Pilščikov, pozivni znak Đus. On je bio ukrajinski oficir, jedan od onih koji su mnogo pomogli našoj zemlji. Mnogo! Moje saučešće porodici i prijateljima, svima koji su poznavali momke - rekao je Zelenski. 

Istraga o tome šta se desilo je u toku, istakao je on.

- Još je rano govoriti o detaljima. Naravno, sve okolnosti će biti razjašnjene. Naravno, Ukrajina nikada neće zaboraviti nikoga ko je branio slobodno nebo Ukrajine - dodao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija