• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mondo

10.09.2023

12:45

(VIDEO) "Fuj, čista jeza!" Potpredsednica Amerike šokirala javnost, evo šta radi dok narod žali za poginulima!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) "Fuj, čista jeza!" Potpredsednica Amerike šokirala javnost, evo šta radi dok narod žali za poginulima!

Podeli vest

Kamala Haris je u subotu ismejana na internetu jer je izvodila "bapske poteze" tokom zabave u Beloj kući koju je organizovala povodom proslave 50. godišnjice hip-hopa. Kritičari su se obrušili na potpredsednicu jer je koristila seriju umornih, minimalnih plesnih poteza na svečanosti, navode američki mediji.

- Kamala Haris sa bakinim potezima na 50. godišnjicu hip-hop zabave - komentarisao je političar Entoni Brajan Logan na Iksu.

- Fuj, čista jeza - napisao je drugi korisnik. Kao što video snimak pokazuje, potpredsednica nije mogla da se suzdrži tokom hip-hop fešte kada je DJ pustio hit K-Tip-a iz 1999 godine.

Obučena u ružičaste pantalone i "neonsku" bluzu, u stilu 90-ih, 58-godišnjakinja je ukočeno klimala glavom uz muziku sa blagim osmehom na licu, pokazuje video. 

- Šta? - Haris je rekla pre nego što je krenula da maše rukama.

 

 

Mnogi su videli snimak potpredsednice i nisu mogli da odole prilici da kritikuju Kamilu:

- Krindžmala Haris! 

- Pleši Kamila dok Havajci još uvek žale, dušo - napisao je jedan korisnik Iks platforme. Podsetimo, tokom stravičnih požara na Havajima prošlog meseca, poginulo je najmanje 116. ljudi.

- Njeni plesni pokreti su jednaki njenom nivou veštine u suočavanju sa našom graničnom krizom - napisao je drugi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija