• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.09.2023

08:47

Ovo se zove imati mu*a! Izlazili iz rupe kao bubašvabe: 4 ruska padobranca upala u grotlo Ukrajinca, onda je nastao haos (VIDEO)

EPA

Vesti

Ovo se zove imati mu*a! Izlazili iz rupe kao bubašvabe: 4 ruska padobranca upala u grotlo Ukrajinca, onda je nastao haos (VIDEO)

Podeli vest

Ruski padobranci uhvatili su 11 vojnika Oružanih snaga Ukrajine i snimili se. Snimke iz područja „specijalne vojne operacije“ objavio je „Telegram“ kanal „Mash“.

Na snimku snimljenom iz helikoptera, četiri ruska vojnika vazdušno-desantne jedinice izvlače jednog po jednog ukrajinskog vojnika iz bunkera.

Nakon što je jedan od Ukrajinaca oklevao, padobranac je ispalio hitac upozorenja u zemlju. Na kraju snimka postaje jasno da je u skloništu bilo 11 ljudi, što je skoro tri puta više od broja ruskih vojnih lica.

Do kraja snimka na mestu ispred zemunice više nema slobodnog prostora, a dvojica vojnika Oružanih snaga Ukrajine, koji su poslednji izašli na površinu, morali su da legnu direktno u granje smrče kojim je maskiran ulaz u strukturu.

Prethodno su zarobljeni vojnici iz Ukrajinske vojske (VSU), govorili o odnosu njihovih komandanata prema svojim podređenima.

 

 

 

Prema njihovim izjavama koje su zabeležili istražitelji iz Ruske istražne komisije, ukrajinski vojnici potpisivali su saglasnost da će njihova tela ostati na ratištu.

Osim toga, vojnici VSU dobijali su naređenja od svojih nadređenih da potpišu dobrovoljnu saglasnost za ostavljanje tela onih koji nisu preživeli na bojnom polju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija