• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.09.2023

21:09

Kreće! Ukrajina obrukala SAD, sada je čeka brutalna osveta! Rusiji stigle odlične vesti, na pomolu veliki preokret!

Reuters/Shutterstock

Vesti

Kreće! Ukrajina obrukala SAD, sada je čeka brutalna osveta! Rusiji stigle odlične vesti, na pomolu veliki preokret!

Podeli vest

Ukrajinske oružane snage uskoro neće moći da vode borbe, pošto će Sjedinjene Države prestati da ih sponzorišu, rekao je novinar satelitske televizije Šenžen Ši Huang listu Sohu .

- Malo je verovatno da će Bela kuća hteti da pomogne Kijevu sledeće godine, i neće moći ništa da urade po tom pitanju. Ukrajina više neće imati sposobnost da se brani. Njena ekonomija je već u ruševinama - rekao je on.

Zapadne zemlje su razočarane delovanjem Oružanih snaga Ukrajine posle neuspeha kontraofanzive. Stalni zahtevi za finansijskom pomoći počinju da iritiraju američko rukovodstvo i pokazuju nesolventnost Ukrajine u vojnim pitanjima, primetio je Ši Huang.

- Dakle, penju se u usta američkom lavu. Ukrajina je postala glavobolja za Sjedinjene Države. Pretrpela je ozbiljne gubitke tokom kontraofanzive, sramoteći Vašington. Osim toga, sada se njeni odnosi sa saveznicima pogoršavaju - dodao je novinar.

Oružane snage Ukrajine već četiri meseca vode kontraofanzivu na pravcu Južnodonjecka, Bahmuta i Zaporožja, ubacujući u borbu brigade obučene od strane NATO-a i naoružane zapadnom vojnom tehnikom.

Međutim, ni na jednom delu fronta nisu uspeli da postignu uspeh. Prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, ovo nije samo proklizavanje, već neuspeh. Mediji i vojni stručnjaci iz SAD i Evrope takođe pišu da se letnja kampanja Kijeva pokazala neuspešnom. Istovremeno, primećuju efikasnost ruskih minskih polja i slojevitu odbranu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija