• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

19.09.2023

11:45

(VIDEO) Udarno! Azerbejdžan napada Nagorno-Karabah, počeo opšti rat na Kavkazu!

Shutterstock

Vesti

(VIDEO) Udarno! Azerbejdžan napada Nagorno-Karabah, počeo opšti rat na Kavkazu!

Podeli vest

Azerbejdžan je pokrenuo "antiterorističku operaciju" lokalnog karaktera u Nagorno-Karabahu radi uspostavljanja ustavnog poretka, saopštilo je Ministarstvo odbrana republike.

Azerbejdžanski mediji javljaju da Baku zatvara vazdušni prostor zemlje za Jermeniju.

Kako su saopštili u Bakuu, vojska izvodi napade visokopreciznim oružjem na liniju fronta i po dubini, na položaje jedinica jermenskih oružanih snaga i vojne objekte. Napominje se da „civilno stanovništvo i civilna infrastruktura nisu mete“.

 

 

Sirene za vazdušnu opasnost se čuju u prestonici nepriznate Republike Nagorno Karabah, Stepanakertu.

Azerbejdžanski mediji javljaju da Baku zatvara vazdušni prostor zemlje za Jermeniju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Udar na Putina, Zapad pali rat na jugu Rusije! Jermenija i Azerbejdžan zvecakju oružjem!
Prsti Vašingtona

Udar na Putina, Zapad pali rat na jugu Rusije! Jermenija i Azerbejdžan zvecakju oružjem!

Situacija na Južnom Kavkazu ponovo postaje napeta, dugogodišnji sukob Jermenije i Azerbejdžana oko Karabaha na ivici je da eskalira u još jedan rat. Gotovo svaki dan dve strane otvaraju vatru jedna na drugu i razmenjuju optužbe. Sve se to dešava u pozadini zajedničkih vojnih vežbi Jermenije i SAD, koje će trajati do 20. septembra. Moskva je ubeđena da nije reč o incidentima, već o planu Vašingtona da izazove sukob i da se na Rusiju udari i sa juga!

18.09.2023

11:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija