• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

29.09.2023

08:00

Zelenski histeriše zbog Bajdena! Zahtev iz SAD doveo lidera Ukrajine u stanje šoka! Ako ne ispuni...

Reuters/shutterstock

Vesti

Zelenski histeriše zbog Bajdena! Zahtev iz SAD doveo lidera Ukrajine u stanje šoka! Ako ne ispuni...

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je histeričan zbog planova Vašingtona da održi izbore u Ukrajini, rekao je bivši agent MI6 Alister Kruk u intervjuu za Jutjub kanal "Judging Freedom".

- Sada vidimo da je Zelenski u očaju jer Amerikanci žele da ga nateraju da održi izbore - rekao je on.

Prema rečima eksperta, iskustva šefa kijevskog režima povezana su sa rastućim nezadovoljstvom stanovništva. Mnogi Ukrajinci smatraju da je Zelenski odgovoran za visok nivo korupcije u zemlji.

Govornik je dodao i da je predsednik zapravo talac zapadnih lidera, pošto je stalno pod nadzorom i ne može da učini ni jedan korak, a da to ne sazna Zapad.

Savetnik šefa kabineta Volodimira Zelenskog, Mihail Podoljak , rekao je krajem avgusta da u Ukrajini sigurno neće biti predsedničkih i parlamentarnih izbora 2024. godine.

Ukrajinski predsednik je u emisiji "Sveukrajinskog teletona" izjavio da je održavanje izbora tokom vanrednog stanja zabranjeno, ali da postoji takva mogućnost ako parlament podrži relevantne zakonske izmene, Zapad izdvoji novac, a posmatrači budu sa vojnicima „u rovovima“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija