• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.10.2023

13:10

(UZNEMIRUJUĆE) Hamasovac snimio sopstvenu smrt! Krenuo da ubija nenaoružane civile, a nije ni sanjao kakva sila će ga dočekati!

printscreen

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE) Hamasovac snimio sopstvenu smrt! Krenuo da ubija nenaoružane civile, a nije ni sanjao kakva sila će ga dočekati!

Podeli vest

Izraelske odbrambene snage (IDF) objavile su na na društvenoj X (bivši Tviter) uznemirujući snimak načinjen kamerom pripadnika palestinske ekstremističke organizacije Hamas koji je ubijen u vatrenom okršaju s izraelskom vojskom.

Džeruzalem post navodi da je hamasovac snimao kako na motoru upada u izraelsko naselje i pritom nosi nešto što liči na prenosni raketni bacač.

Na snimku se vidi kako pripadnici Hamasa pucaju na civile, uključujući Izraelca koji se nalazio u kući, a Džeruzalem post navodi da nije jasno da li je on preživeo napad.

Nakon napada na tu kuću, hamasovac ispaljuje metke u točkove vozila Hitne pomoći koje je bilo parkirano ispred.

 

 

Prilikom napada na drugu kuću, on seče mrežu protiv komaraca pre nego što uđe.

Hamasovci su potom pretražili tu kuću, ali deluje da nisu uspeli nikog da pronađu.

Na kraju snimka osoba koja nosi kameru je pogođena i pada, a IDF je u postu naveo da je "odred Hamasovih džihadista upao i redom ubijao po nevinoj izraelskoj zajednici", kao i da su "teroristu neutralisale izraelske bezbednosne snage".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija