• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.10.2023

08:53

Šok u Izraelu! Dogovoren prekid vatre!

Tanjug/AP/Ariel Schalit

Vesti

Šok u Izraelu! Dogovoren prekid vatre!

Podeli vest

Egipat, Izrael i Sjedinjene Američke Države su se dogovorili o prekidu vatre u južnoj Gazi sa početkom od osam časova po srednjoevropskom vremenu (devet po lokalnom).

To bi trebalo da se poklopi s ponovnim otvaranjem graničnog prelaza Rafa između Gaze i Egipta, preneo je Rojters, pozivajući se na dva egipatska bezbednosna izvora.

Izvori su rekli da će prekid vatre trajati nekoliko časova, ali nisu precizirali koliko.

Oni su takođe rekli da su se tri strane dogovorile da prekid vatre na jugu potraje do 16 časova, u sklopu jednodnevnog otvaranja granice.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Lančana reakcija! Sveopšti rat samo što nije počeo! Izrael spreman, Liban ključa, a ako se uključi i Amerika...
KRITIČNA SITUACIJA

Lančana reakcija! Sveopšti rat samo što nije počeo! Izrael spreman, Liban ključa, a ako se uključi i Amerika...

Potresi od napada Hamasa i vojnog odgovora Izraela sada se osećaju daleko izvan njihovih granica. Širom Bliskog istoka rastu strahovi da će region postati žarište velikog rata koji bi mogao da okupi Palestince na Zapadnoj obali i Jordanu, Egipat (koji deli granicu sa Gazom), libanski Hezbolah, militantne grupe u Siriji i njihovog pokrovitelja Iran.

16.10.2023

08:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija