• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.10.2023

06:58

Udarno! Nešto čudno se dešava u Gazi, očekujte veliko iznenađenje! Dok svi strepe od kopnene invazije, Izrael poslao misterioznu poruku!

Reuters

Vesti

Udarno! Nešto čudno se dešava u Gazi, očekujte veliko iznenađenje! Dok svi strepe od kopnene invazije, Izrael poslao misterioznu poruku!

Podeli vest

Šef izraelskih odbrambenih snaga (IDF), Herci Halevi, je rekao da komandati pešadijske brigade Golani treba da očekuju iznenađenja u Gazi. Dodao je da će oni ući u Pojas Gaze i da izraelska vojska ima svoja iznenađenja.

- Ući ćemo u pojas Gaze. Počećemo operativnu i profesionalnu misiju uništavanja Hamasovih operativaca, Hamasove infrastrukture, a u mislima ćemo zadržati i slike, scene ubijenih u Šabatu pre dve nedelje. Gaza je složena, Gaza je gusta, neprijatelj tamo sprema mnogo toga, ali i mi spremamo stvari za njih - rekao je Halevi.

Što se tiče najavljene kopnene ofanzive, izraelska vojska nije objavila informacije i detalje o toj planiranoj akciji. Poznato je samo da će se napadi nastaviti u narednom periodu, to je potvrdio i portparol izraelske vojske Danijel Hagari.

- Izrael je planirao da uđe u Gazu prošle nedelje, ali je to odloženo zbog vremenskih uslova, a potom i na zahtev Sjedinjenih Američkih Država koje su tražile da se humanitarnoj pomoći omogući prvo da uđe u južni deo Gaze - navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, rat Izraela i Hamasa je počeo u subotu 7. oktobra kada je ispaljeno 5.000 raketa. Potom su pripadnici Hamasa upali na jug Izraela i izvršili masakr na festivalu "Supernova".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija