• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

11.11.2023

07:56

Oboren ukrajinski MiG-29 iznad Zaporožja! Šok predlog Rasmusena!

Tanjug/AP

Vesti

Oboren ukrajinski MiG-29 iznad Zaporožja! Šok predlog Rasmusena!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 626. dan.

Vodio je NATO, sada ima šok predlog za Ukrajinu! Ako se ovo dogodi Rusija ima jednu opciju - biće pakao kakav svet nije video!

 

Rusija: Oboren ukrajinski MiG-29!

Ruski PVO sistemi su tokom proteklog dana oborili ukrajinski MiG-29 na području grada Zaporožja, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Rusije.
Na području naselja Devički u Kijevskoj oblasti pogođeno je skladište municije 43. mehanizovane brigade Oružanih snaga Ukrajine.
Kijev je tokom proteklog dana izgubio više od 630 vojnika na svim pravcima, a najveće gubitke ukrajinske snage su pretrpele na donjeckom pravcu, gde je ubijeno ili ranjeno do 305 vojnika.

Na zaporoškom pravcu ukrajinska vojska je pretrpela poraz kod Rabotina. Na krasnolimanskom pravcu odbijena su dva, a na donjeckom pravcu tri ukrajinska napada.
NA južnodonjeckom pravcu su uništeni ukrajinski sistemi M119 „paladin“ i haubica M777 američke proizvodnje, kao i sistem FH70 britanske proizvodnj

 

Makron nešto zna?! Šokantna prognoza francuskog predsednika o kraju rata u Ukrajini i to baš sada!

 

Rusi oborili 4 drona iznad Brjanske oblasti


Ruska PVO oborila je četiri ukrajinska drona iznad Brjanske oblasti u Rusiji, izjavio je danas načelnik oblasti Aleksandar Bogomaz. 

Bogomaz je napisao na Telegramu da nije bilo povređenih i da nije pričinjena šteta, preneo je TASS. Brjanska oblast se nalazi na zapadu Rusije, na granici sa Ukrajinom.



Rusija dopremila arktičko mazivo, vojni ekspert najavljuje veleobrt u Ukrajini: Zna se šta će uraditi, a još neko bi mogao da se pojavi!

 

Jake eksplozije u Kijevu, Jermak zapretio!

Jake eksplozije u Kijevu, potvrdio je gradonačelnik Vitalij Kličko. On je saopštio da PVO radi i da su se eksplozije dogodilo na levoj obali.

Šef kancelarije predesednika Ukrajine Andrij Jermak zapretio je da će odgovarati svi koji su objavili snimke rada ukrajinsgkog PVO.

 

 

 

Zapad roni suze zbog propuštene šanse, Rusija sada drži sve konce! SAD otkrile kako će se promeniti granice Ukrajine

 

Serija eksplozija u Odeskoj oblasti

Agencija "RBK Ukrajina" izveštava o četvrtoj seriji eksplozija u Odeskoj oblasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31