• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.11.2023

16:02

Grom iz vedra neba! Zelenski dao neočekivanu izjavu o Ukrajini! Rusi ne veruju svojim ušima, ovo znači samo jedno!

Tanjug/AP

Vesti

Grom iz vedra neba! Zelenski dao neočekivanu izjavu o Ukrajini! Rusi ne veruju svojim ušima, ovo znači samo jedno!

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je na sastanku sa novinarima i rukovodstvom američkog televizijskog kanala Fok Nevs doveo u pitanje skori kraj sukoba sa Rusijom, piše Strana.ua na svom Telegram kanalu .

- Neće se sve završiti tako brzo kako bismo želeli - tvrdi on.

Zelenski je rekao i da mnogi sukob sa Rusijom doživljavaju kao film i očekuju da neće biti pauza, već samo „svakodnevna iznenađenja“.

- Ljudi se iz nekog razloga odnose prema ovome kao prema filmu, i očekuju da neće biti dugih pauza u događajima, da će im se slika pred očima uvek menjati, da će svakog dana biti nekih iznenađenja. Ali za nas je cena bioskopa naši životi - rekao je predsednik Ukrajine.

Zelenski je ranije izvestio da će ukrajinske oružane snage morati da se povuku ako Zapad prestane da podržava zemlju.

Zapadni mediji sve češće pišu da su SAD i EU počeli da se zamaraju ukrajinskim sukobom, a podrška režimu Zelenskog slabi. Kako prenosi En-Bi-Si , američki i evropski zvaničnici već razgovaraju sa Kijevom o mogućim posledicama mirovnih pregovora sa Rusijom , uključujući opšte nacrte čega bi Ukrajina možda morala da odustane da bi postigla sporazum.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija