• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2023

06:40

"Tramp je uradio to..." Hitno se oglasila Bela kuća, pomenuli i Putina!

Shuterstock/Reuters

Vesti

"Tramp je uradio to..." Hitno se oglasila Bela kuća, pomenuli i Putina!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden nije bio iznenađen što je njegov prethodnik Donald Tramp citirao svog „starog prijatelja“ Vladimira Putina, saopštila je Bela kuća.

Ranije je Tramp citirao Putina na skupu pristalica u Nju Hempširu kako bi argumentovao da je demokratija u Sjedinjenim Državama u opasnosti.

- Tramp je tokom vikenda podržao svog starog prijatelja Putina. Tramp ga je čak citirao ovog vikenda. To nije iznenađujuće - rekao je Bajden, preneli su novinari.

Istovremeno, šef Bele kuće je izneo mišljenje da, ipak, ima mnogo toga zajedničkog između Moskve i Mar-a-Laga (Trampovog imanja).

Tramp je ranije citirao Putina:

- Politički progon protivnika u Sjedinjenim Državama je veoma dobar za Rusiju jer pokazuje kolaps američkog sistema koji ne može da se pretvara da je učitelj demokratije. Pričamo o demokratiji, ali ceo svet gleda u politički progon protivnika koji će je uništiti.

Originalni Putinov citat, koji je izneo na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma, glasio je:

- Za nas je ono što se dešava u današnjim uslovima, po mom mišljenju, dobro, jer pokazuje trulež američkog političkog sistema, koji ne može da uči druge o demokratiji. Sve što se dešava sa Trampom je politički progon od strane njegovog političkog rivala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija