• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.12.2023

07:10

Izdaja! Veleobrt u Kijevu! Zelenski će sada morati da uradi ono čega se najviše plašio!

Reuters/shutterstock

Vesti

Izdaja! Veleobrt u Kijevu! Zelenski će sada morati da uradi ono čega se najviše plašio!

Podeli vest

Zapadne zemlje guraju Ukrajinu ka mirovnom rešenju koje je za nju nepovoljno, izjavila je irska poslanica u Evropskom parlamentu Kler Dejli.

- Prošle su skoro dve godine od početka rata u Ukrajini i uvek neizbežna izdaja Zapada je već počela. Sada, kada je poginulo na desetine hiljada ljudi, Ukrajinu teraju da prihvati mnogo gore uslove nego što su bili u aprilu 2022. kada su je njeni prijatelji iz NATO-a pozivali da nastavi borbu - napisala je ona na Iksu (bivši Tviter).

Ona je na ovaj način je prokomentarisala priznanje bivšeg šefa ukrajinske delegacije na pregovorima sa Rusijom Davida Arahamije, kada je bivši britanski premijer Boris Džonson odvratio Kijev od okončanja sukoba u proleće 2022. godine.

Moskva je ranije više puta isticala da je spremna za pregovore, ali da je Kijev uveo zabranu na njih na zakonodavnom nivou. Zapad stalno poziva Rusiju na pregovore za koje Moskva pokazuje spremnost, ali istovremeno Zapad ignoriše stalna odbijanja Kijeva da se uključi u dijalog.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija