• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2024

13:49

Šok saznanja iz otpečaćenih sudskih dokumenata! Ubila se nakon boravka na Epstajnovom pedofilskom ostrvu (FOTO)

shutterstock/wikipedia/printscreen

Vesti

Šok saznanja iz otpečaćenih sudskih dokumenata! Ubila se nakon boravka na Epstajnovom pedofilskom ostrvu (FOTO)

Podeli vest

Ruska manekenka iz Kazahstana Ruslana Koršunova je 2008, kad je imala 20 godina, skočila u smrt s prozora svog stana u Njujorku, dve godine nakon što je s pedofilom Džefrijem Epstajnom putovala na njegovo karipsko ostrvo na kojem su održavane orgije s maloletnicama.

Ruska manekenka Ruslana Koršunova ubila se 2008, kad je imala samo 20 godina, nakon što je izvesno vreme provela na karipskom ostrvu Litl Sent Džejms, koje je pripadalo pokojnom pedofilu Džefriju Epstajnu, a na kojem je on pravio orgije s maloletnicama i mladim devojkama, otkriveno je sudskim papirima objavljenim u SAD. Koršunova je, kako je navedeno, putovala Epstajnovim avionom zvanim "Lolita ekspres" od svoje 18. godine, a veruje se da je sebi oduzela život jer su je on i njegovi bogati prijatelji brutalno seksualno iskorišćavali. 

Karijera u usponu

Ruslana je bila rođena u Kazahstanu, a nakon raspada SSSR s roditeljima se preselila u SAD. Manekenska karijera joj je bila u usponu neposredno pre nego što je skočila s prozora svog stana na Vol stritu u Njujorku. Mlada devojka je bila superzvezda modnog sveta i zaštitno lice parfema "Nina Riči". Njen portfolio uključivao je i manekenska angažovanja za kuće "Kenzo", "Veru Vang", "Donu Karan" i "Kristijan Dior", a pojavljivala se na naslovnim stranama poznatih časopisa, uključujući i ruski "Vog" i francuski "El". Mediji su joj davali samo pozitivne kritike, te je njenim najbližima bilo nejasno zašto se ubila. 

Foto: Instagram printscreen

Ruslana

U početku se mislilo da je izvršila samoubistvo zbog nesrećnih ljubavi. Dugo je, naime, bila u vezi s jednim ruskim oligarhom, koji je u medijima nazvan samo imenom Aleksandar. On ju je ostavio slomljenog srca. Nakon njega upustila se u vezu s jednim ruskim prodavcem luksuznih automobila, ali ju je i on napustio neposredno pre smrti. 

Osim toga, bila je član moskovske organizacije Ruža sveta, koju su kritičari nazivali kultom. U pitanju je bila grupa za samopomoć, čiji su instruktori brutalno krivili sledbenike za sve greške koje su napravili u životu. 

Međutim, saznanja iz sudskih dokumenata, otpečaćenih u SAD, bacaju potpuno novo svetlo na njenu smrt. 

Foto: Instagram printscreen

Ruslana

 

Nešto joj se desilo

Kako je navedeno, Ruslana je u junu 2006, kad je imala samo 18 godina, "Lolitom ekspres" prvi put odletela iz Njujorka s Epstajnom i njegovim bogatim prijateljima na njegovo privatno ostrvo Litl Sent Džejms. Nejasno je šta joj se dogodilo dok je tamo boravila, ali je poznato da je Epstajn na svoje ostrvo odvodio maloletnice i mlade žene da bi ih on i drugi muškarci seksualno iskorišćavali.

Foto: Instagram printscreen

Ruslana

Nova saznanja nađena su u sudskim papirima iz tužbe Virdžinije Roberts, koju je Epstajn podvodio svojim prijateljima dok je bila maloletna, a koju je ona protiv njega i njegove devojke i dugogodišnje saradnice Žislen Maksvel podnela još 2015. Tužba je rešena 2017. vanparničnim poravnanjem, te je sud procenio da je od tada prošlo dovoljno vremena i da javnost treba da sazna detalje. 

Inače, Epstajn, osuđivani pedofil, 2019. je izvršio samoubistvo pod čudnim okolnostima u zatvorskoj samici mesec dana nakon hapšenja zbog podvođenja maloletnica i trgovine ljudima. Njegova devojka Žislen Maksvel osuđena je zbog iste stvari i služi kaznu zatvora od 20 godina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija