• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2024

13:31

Stari skandal u novom svetlu! Sa sudskih papira iz 2015. skinuta oznaka tajnosti, Klinton voli baš mlade devojke

EPA

Vesti

Stari skandal u novom svetlu! Sa sudskih papira iz 2015. skinuta oznaka tajnosti, Klinton voli baš mlade devojke

Podeli vest

Objavljena dokumenta iz procesa po jednoj tužbi protiv pokojnog pedofila milijardera Džefrija Epstajna. Svedočila je jedna od devojaka koje je Epstajn terao na seks sa njegovim prijateljima i ispričala da bivši predsednik SAD voli mnogo mlade žene.

Bivši predsednik SAD Bil Klinton i zvanično je označen kao čovek iz najbližeg kruga prijatelja pokojnog milijardera pedofila Džefrija Epstajna. Sudska dokumenta iz jedne tužbe protiv Epstajna iz 2015. konačno su objavljena, a u njima, između ostalog, piše da je Klinton voleo baš mlade devojke.

Pomenut 50 puta

Oznaka tajnosti skinuta je sa sudskih dokumenata iz procesa po tužbi Virdžinije Roberts, koju je Epstajn podvodio još kao maloletnicu. Sud je procenio da je dovoljno vremena prošlo od 2017, kad je postignuto vansudsko poravnanje u tom slučaju, te da javnost može da sazna šta u tim papirima piše. U njima se pominje i prijateljstvo Džefrija Epstajna sa Klintonom. 

Jedan od svedoka u tom procesu bila je i Johana Sjoberg, koja je imala 20 godina kad ju je Epstajn regrutovao kao maserku za njegove bogate prijatelje i bila je primorana da im pruža seksualne usluge. Ona je svedočila da nikada nije srela Bila Klintona, ali da zna da je on bio prijatelj sa Epstajnom.  

- Znala sam da ima posla sa Bilom Klintonom. Epstajn mi je jednom rekao da ih Klinton voli mlade - izjavila je na suđenju Sjobergova, misleći na devojke.

https://youtube.com/shorts/McPnZs8jmD4?si=i67hSXqqE-tEX7sC

Ona nije precizirala da li Klinton voli maloletnice ili tek punoletne devojke. 

Prema navodima američkih medija, Klinton se u sudskim dokumentima pominje čak 50 puta, ali nikakve optužbe nisu iznete protiv njega. 

Međutim, odranije je poznato da je bivši predsednik SAD imao veoma blizak odnos sa Epstajnom, koji ga je sa svojom devojkom Žislen Maksvel čak posećivao i u Beloj kući. Poznato je i da je Klinton putovao sa Epstajnom njegovim privatnim avionom, posebno opremljenim za seks sa maloletnicama. Zbog toga su Epstajnovi prijatelji tu letelicu nazvali "Lolita ekspres".  

O tome koliko su njih dvojica bili bliski, govori i to što je Epstajn u svom stanu u Njujorku na zidu držao Klintonov portret. Istina, u pitanju je izopačena slika bivšeg predsednika SAD na kojoj je predstavljen kako sedi u plavoj haljini, kakvu je nosila Monika Lavinski, bivša stažistkinja u Beloj kući sa kojom je on imao seks. Osim toga, Klinton je naslikan u crvenim cipelama sa štiklom, kakve poseduje njegova supruga Hilari. 

Sam Klinton nikad nije demantovao da je poznavao Epstajna. On je priznao da je putovao avionom sa milijarderom u Afriku, ali je tvrdio da nikad nije imao seks sa maloletnicama. Rekao je da je Epstajn bio jedan od donatora Fondacije "Klinton", te da ga nije video još od 2009. godine.  

Istinu odneo u grob

Međutim, pravu istinu o tome šta su Klinton i ostali bogataši i političari radili Epstajn je odneo u grob. On se ubio pod veoma čudnim okolnostima u zatvoru u avgustu 2019, mesec dana nakon što je uhapšen zbog podvođenja maloletnica. U samici je čekao suđenje za optužbe da je stvorio i vodio mrežu koja mu je od 2002. do 2005. omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetina maloletnih devojaka, od kojih su neke imale samo 14 godina. Zlostavljanje se događalo u njegovoj kući na Menhetnu, vili u Palm Biču na Floridi, kao i u njegovom privatnom avionu. Maloletnice su bile primoravane da ga gole masiraju, kao i da imaju seks sa njim i njegovim bogatim prijateljima. Za to su plaćane od 300 do nekoliko hiljada dolara. 

Pre toga, Epstajn je već bio osuđivan za pedofiliju 2008, kad se nagodio sa tužilaštvom i pristao na kaznu od 18 meseci zatvora, ali je izbegao suđenje zahvaljujući visokopozicioniranim prijateljima.    

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija