• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2024

14:08

Šok na nebu! Pilot pogledao u prozor i sledio se! Odmah okrenuo letelicu ka aerodromu!

Shuterstock

Vesti

Šok na nebu! Pilot pogledao u prozor i sledio se! Odmah okrenuo letelicu ka aerodromu!

Podeli vest

Avion "boing 737-800" japanske kompanije "Ol Nipon ervejz" vratio se na aerodrom sa kojeg je poleteo nakon što se na prozoru pilotske kabine tokom leta pojavila pukotina, saopšteno je iz te kompanije.

Nije bilo povređenih među 59 putnika i šest članova posade.

Ovaj avion nije jedan od "boingovih 737 Max 9" avion koji su u centru pažnje javnosti nakon otpadanja dela letelice tokom leta prošle sedmice.

Američka administracija za vazdušni saobraćaj juče je produžila meru prizemljenja "Boinga 737 MAKS 9" na neodređeno vreme zbog bezbednosnih provera, a nakon što je avion "Alaska Airlines" prošlog petka uveče prinudno sleteo na međunarodni aerodrom Portland u Oregonu sa 171 putnikom i šest članova posade jer muj je otpao je deo trupa sa vratima za slučaj opasnosti.

Američka avio-kompanija ''United Airlines'' nakon toga je saopštila da su pronađeni labavi zavrtnji na nekoliko letelica Boing 737 Maks 9, istom modelu aviona koji je koristila ''Alaska ''.

Pre gotovo pet godina regulatori širom sveta privremeno su povukli iz saobraćaja sve Boingove avione 737 Maks zbog dve nesreće u kojima je poginulo 346 ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija