• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2024

14:21

Stravično! Poznati influenser ubio bračni par: Mercedesom se zakucao u njih, a pravi šok je tek usledio (VIDEO)

Printscreen/Društvene mreže

Vesti

Stravično! Poznati influenser ubio bračni par: Mercedesom se zakucao u njih, a pravi šok je tek usledio (VIDEO)

Podeli vest

Noa F, popularni infulenser kog na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, iznajmljenim Mercedesom ubio je bračni par penzionera nakon što se zakucao u auto nesrećnih ljudi na periferiji Berlina.

Noa se kolima kretao velikom brzinom i bio je pod uticajem kokaina. 

Tog dana vajar Roland R. (79) i njegova supruga Rita R. (76) krenuli su na fizikalnu terapiju, kada ih je divljačka vožnja Noe F. odvela u smrt. Kako se navodi, on ih je udario Mercedesom AMG većom brzinom, nakon čega su oba vozila havarisana završila pored puta u rezidentnom predgrađu Berlina Vilmezdorfu.

Auto uništen nakon sudara

Prema navodima policije, muzičar i influenser koji ima više od 100.000 pratilaca na Instagramu, zanemario je pravilo prednosti u saobraćaju. Od siline udara njegov automobil je unakažen do neprepoznatljivosti nakon sudara, kao i bočni deo vozila supružnika, Škoda fabija.

Prema pisanju "Blida", oni su preminuli na licu mesta. Tokom uviđaja u krvi mladog influensera pronađeni su tragovi kokaina.

Svedok užasnog sudara napisao je u svojoj izjavi kako je spojler automobila "odleteo" nakon udara, što znači da je Noa vozio više od 80 km/h kada je drugom vozilu oduzeo prednost i udario ga.

Na mestu gde postoji tabla na kojoj je definisano pravo prvenstva Noi F. nije kočio. Skupoceni Mercedes se bočno zabio u Škodu fabiju koja je dolazila iz Vilmersdorfa na put L384“, navodi se u policijskom izveštaju.

Novu godinu proveo u luksuznom spa centru

Noa F. je očigledno proveo Božić i Novu godinu u obližnjem velnes hotelu. Kako je istraga pokazala, do tamo je došao iznajmljenim AMG Mercedesom.

Policijski test nakon udesa pokazao je prisustvo kokaina u njegovoj krvi. Krv mu je uzeta na klinici Markendorf u Frankfurtu. Takođe, kako piše "Bild" Noa je vozačku dozvolu dobio tek pre nekoliko meseci. Noah F. je sada pod istragom za ubistvo iz nehata.

Žrtva poznati umetnik

Žrtva nesreće Roland R. bio je poznati umetnik i vajar u regionu. Stvorio je mnoge skulpture u nekoliko gradova i mesta u istočnom Brandenburgu.

Na mestu gde su njegova supruga i on poginuli, pre nekoliko dana su osvanule dirljive poruke stavljene na krst od grančica. Kako se navodi, crteže srca i anđela ostavile su unuke tragično nastradalih penzionera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15