• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.02.2024

05:45

Kakva ludnica! Šta ovo Ukrajinci spremaju u Moskvi?! Rusi ostali u čudu nakon nenormalne pretnje iz Kijeva!

Reuters

Vesti

Kakva ludnica! Šta ovo Ukrajinci spremaju u Moskvi?! Rusi ostali u čudu nakon nenormalne pretnje iz Kijeva!

Podeli vest

Izjava sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Alekseja Danilova o nameri Kijeva da „gurne demilitarizovanu zonu“ u Moskvu ili Sankt Peterburg je odvojena od realnosti, rekao je poslanik Državne dume Aleksej Čepa u intervjuu za Lenta.ru.

- Kako se može tretirati očigledna glupost? Tako se ja osećam. Izjava osobe koja, izgleda, ne poznaje situaciju koja se dešava. Kao da se probudio godinu dana kasnije i dao neku vrstu izjave - rekao je on

Čepa je dodao da ne može da razume na koga na Zapadu Danilov želi da utiče i privuče pažnju takvom izjavom. Sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu (NSDC), u pozadini neuspeha ukrajinskih oružanih snaga na frontu i stalnih pritužbi Kijeva na nedostatak naoružanja, zapretio je na ukrajinskoj radio emisiji da će gurnuti „demilitarizovanu zonu” u Moskvu ili Sankt Peterburg.

Danilov je rekao da „vojska ima želju da ima što više naoružanja“.

Prethodno je o demilitarizovanoj zoni govorio i predsednik Vladimir Putin. Međutim, govorio je o onom koji bi trebalo da bude u Ukrajini. Šef države je napomenuo da to treba da bude na udaljenosti koja bi obezbedila bezbednost mirnih ruskih gradova od granatiranja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija