• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

07.02.2024

22:30

Foks njuz: Nije nemoguće da je Bajdenu u mozak već ugrađen čip za "bolje funkcionisanje"! Kad bolje razmislimo...

EPA

Vesti

Foks njuz: Nije nemoguće da je Bajdenu u mozak već ugrađen čip za "bolje funkcionisanje"! Kad bolje razmislimo...

Podeli vest

Pentagon je objavio izveštaj o mogućnosti ugradnje čipova u ljudski mozak. Ne krijući da je za SAD to posebno značajno zbog šanse da se tako poboljšaju mentalne sposobnosti i funkcionisanje „starijih političara".

Američki telekanal "Foks njuz"u ovome je odmah "prepoznao" Džoa Bajdena. Sa ukazivanjem da takvi čipovi mogu prestati da rade, biti hakovani od stranih hakera ili dovoditi do toga da sepolitičari žgubež više nego bez njih.

Kako primećuje, slušajući govore Džoa Bajdena i gledajući njegovo ponašanje, stiče se osećaj da se ova tehnologija na njemu u potpunosti testira.

Fox News je povodom "čipova za Bajdena" napravio ceo zanimljiv i duhovit igrokaz:

- Dobićemo zombi-političare! Imaće pelene gde treba, a čipove u mozgu. Želite kul ludu priču? Izveštaj Pentagona - da, našeg Pentagona - sugeriše da bi stariji američki političari jednog dana mogli da koriste mogućnosti interfejsa mozga i računara da produže svoj mandat na vlasti. To znači da će, čak i kada budu u svojim 80-im i 90-im godinama, i dalje raditi kao Enerdžajzer- zečići zarobljen u telu Miča Mekonela.

Tehnologija bi navodno mogla biti tajno implantirana u njihove mozgove, omogućavajući starijim senatorima da povrate pokretljivost i govor nakon godina kognitivnog opadanja. Međutim, ovo neće sasiti sve - za to se mora imati mozak.

Izveštaj Pentagona nas je naveo da pomislimo da se ovo sa čipovima već dešava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija