• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2024

11:40

(FOTO) Amerika u šoku - šta ovo znači?! Bajden objavio bizarnu fotografiju, demonske oči, širok osmeh...

Printscreen/Twitter/Instagram

Vesti

(FOTO) Amerika u šoku - šta ovo znači?! Bajden objavio bizarnu fotografiju, demonske oči, širok osmeh...

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden je podelio mim "Dark Brandon" koji implicira da su Tejlor Svift i on planirali da Kanzas Siti Čifsi osvoje Super Boul.

Bajden je fotografiju objavio na svom X nalogu. Na njoj se vidi predsednik koji umesto očiju ima crvene lasere a ime dolazi iz mima koji je prvobitno započeo kao desničarski slogan, "Hajdemo Brendone" - što je šifra za "J*bi Džoa Bajdena". To je sada postala unutrašnja šala za Bajdenove pristalice.

 

 

Bajden je tvitovao sliku sa natpisom "baš kao što smo je nacrtali" ubrzo nakon što su Čifovi pobedili u nedelju uveče. Krenule su teorije zavere da je namešteno da Kanzas Siti pobedi zbog dečka Tejlor Svift, Trevisa Kelsija. Prema teorijama zavere, planirano je da tim pobedi kako bi Tejlor nakon toga pružila podršku Bajdenu na izborima koji će se održati ove godine u Americi. 

Politički uticaj Telor Svift traže sve strane, ali je godinama ostala otvoreno neutralna. Rođena je u Pensilvaniji, ali se preselila u Nešvil kao mlada devojka da bi se bavila muzikom, u početku je mrzela da kaže bilo šta što bi otuđilo njenu tradicionalno republikansku kantri muziku, piše dejli mejl.

Ali 2018. godine je progovorila protiv republikanske senatorke Marše Blekburn, rekavši da je njen rekord glasanja "zastrašuje i užasava".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija