• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2024

21:16

"Pseća smrt za psa"! Medvedev o smrti izdajnika Maksima Kuzminova

Printskrin

Vesti

"Pseća smrt za psa"! Medvedev o smrti izdajnika Maksima Kuzminova

Podeli vest

Španska policija je potvrdila smrt Maksima Kuzminova koji je prošle godine ukrao ruski transportni vojni helikopter Mi-8 i njime odleteo, odnosno prebegao u Ukrajinu

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev prokomentarisao je sudbinu Maksima Kuzminova koji je pronađen mrtav u Španiji, navodeći da je „pas zaslužio pseću smrt“.

Španska policija je za „Njujork tajms“ potvrdila smrt Kuzminova koji je prošle godine ukrao ruski transportni vojni helikopter Mi-8 i njime odleteo, odnosno prebegao u Ukrajinu.

Foto: EPA

 

Agencija Efe je, pozivajući se na Špansku civilnu gardu, napisala da je Kuzminov zadobio šest prostrelnih rana, a zatim je automobil prešao preko njegovog tela.

- Pseća smrt za psa - rekao je Medvedev u snimku objavljenom na Telegramu pod naslovom „O sudbini pilota izdajnika Kuzminova“.

Na pitanje da li je važno od čije je ruke ubijen, zamenik predsednika Saveta bezbednosti je kratko odgovorio: „Sve sam rekao.“

Navodi o smrti Kuzminova su se u stranim medijima pojavili 19. februara, kada je italijanski sajt „Korespondente“ objavio poduži tekst o ovom slučaju, dok je dodatne detalje objavio španski „Eureka njuz“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija