• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.02.2024

10:20

(VIDEO) Počelo je! Rusi bacili monstrum bombu, razneli sve i upali u grad! Stravičan snimak iz Ukrajine obišao planetu!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Počelo je! Rusi bacili monstrum bombu, razneli sve i upali u grad! Stravičan snimak iz Ukrajine obišao planetu!

Podeli vest

Oružane snage Ruske Federacije počele su intenzivne udare na neprijateljske položaje u gradu Krasnogorovka, koji se nalazi u neposrednoj blizini Donjecka i koji još uvek pod kontrolom drže Oružane snage Ukrajine. Saopšteno je da je juriš na Krasnogorovku počeo i da su u nju ušle prve ruske jedinice.

U međuvremenu, na internetu su se pojavili snimci napada FAB-1500 ruskih oružanih snaga na bazu Oružanih snaga Ukrajine u fabrici u Krasnogorovki. Kako je postalo poznato, teritoriju ciglane u Krasnogorovki ukrajinske formacije su opremile kao privremenu tačku razmeštaja. Na teritoriji fabrike nalazilo se osoblje, naoružanje i vojna oprema grupe Oružanih snaga Ukrajine.

Na snimcima koje su objavili ratni dopisnici vidi se kako se dogodila veoma snažna eksplozija. Iz ciglane se nakon udara podigao gust dim. Moguće je da je detonirala municija koju su tamo čuvale ukrajinske snage.

Zauzimanje Krasnogorovke, ako se dogodi, omogućiće ruskim snagama uspostavljanje kontrole nad poslednjim većim naseljem pod kontrolom Ukrajine koje se nalazi u blizini  Donjecka. Ovo će zaštititi administrativni centar Donjecke Narodne Republik od stalnog granatiranja ukrajinskih snaga.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija