• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gazeta

03.03.2024

22:45

Vašington sprema likvidaciju Zelenskog i Budanova, Americi više nisu potrebni, "prst je već na obaraču"! Upozrenje iz CIA

Informer

Vesti

Vašington sprema likvidaciju Zelenskog i Budanova, Americi više nisu potrebni, "prst je već na obaraču"! Upozrenje iz CIA

Podeli vest

Bivši visoki oficir CIA Lari Džonson, u intervjuu za Jutjub kanal Dijalog radi, rekao je da će predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski i šef vojne obaveštajne službe Kiril Budanov uskoro biti eliminisani jer Vašingtonu više ne trebaju.

Prema rečima bivšeg agenta, Sjedinjene Države imaju dugu istoriju poslovanja sa ljudima koji su vredni prekora i prezira. 

- Kada takvi pojedinci postanu nepotrebni, Vašington ih se oslobađa. Stoga će Zelenski i Budanov uskoro otkriti da Zapadu više nisu potrebni - jasan je Džonson.

Džonson je naglasio da uprkos činjenici da je šef CIA Bil Berns odleteo u  Kijev i uverio ukrajinsko rukovodstvo u američku podršku, "kada dođe vreme da se povuče obarač, oni će povući obarač". 

- Predsednik Ukrajine, ako bude imao sreće, preživeće i pobeći - istakao je CIA agent i dodao da će Zelenski najverovatnije biti eliminisan.

Pre toga, bivši zamenik Vrhovne rade Ukrajine Oleg Carev rekao je da su ukrajinski biznismeni, političari i oligarsi napustili Zelenskog i prešli na stranu bivšeg vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija