• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

05.03.2024

11:56

"Taknete li njih..." Brutalna pretnja Zaharove Nemačkoj: Uslediće odmazda!

EPA/EFE/EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Vesti

"Taknete li njih..." Brutalna pretnja Zaharove Nemačkoj: Uslediće odmazda!

Podeli vest

Ukoliko se nemačke vlasti dotaknu ruskih novinara, koji rade u Nemačkoj, nemački novinari će biti prinuđeni da napuste Rusiju, izjavila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

- Odmah želim da kažem, za to se već zna preko diplomatskih kanala u Berlinu, da ukoliko se dotaknu ruskih dopisnika i ipak sve što su zamislili isteraju do kraja, nemački novinari će otići iz Rusije - poručila je Zaharova u emisiji Solovjov lajv.

Prethodno, nemački ambasador u Rusiji Aleksandar Lambsdorf pozvan je u rusko Ministarstvo spoljnih poslova gde mu je upućen demarš i zahtevano objašnjenje u vezi sa razgovorom oficira Bundesvera o napadu na Krimski most.

Pored toga, ambasadoru je saopšteno da je nedopustivo što nemačke vlasti nastavljaju da pokušavaju da ograniče aktivnost ruskih novinara u Nemačkoj i naglašeno je da takvi postupci neće ostati bez odgovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija