• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.03.2024

07:23

Ima li Bajden snage i mozga za ovo?! Poziv Trampa uzdrmao javnost: Bilo kad, bilo gde...

Shutterstock, Reuters

Vesti

Ima li Bajden snage i mozga za ovo?! Poziv Trampa uzdrmao javnost: Bilo kad, bilo gde...

Podeli vest

Bivši američki predsednik Donald Tramp izazvao je aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena na TV debatu, "bilo kad, bilo gde".

Najverovatniji republikanski kandidat za predsedničku nominaciju je dodao da poziva Bajdena, naizglednijeg rivala iz redova demokrata na izborima u novembru 2024. godine, na debatu, bilo kada, bilo gde, na bilo kom mestu, prenosi BBC.

Trampov poziv usledio je nekoliko sati nakon što je njegova poslednja rivalka Niki Hejli odustala od trke za republikanskog kandidata za Belu kuću.

- Važno je, za dobro naše zemlje, da Džo Bajden i ja raspravljamo o pitanjima koja su od tolikog značaja za Ameriku i američki narod - napisao je Tramp na svojoj mreži "Truth Social".

Iz Bajdenovog izbornog štaba nisu rekli da li će on učestvovati u debati sa Trampom, ali su predložili da republikanski kandidat, "ako toliko očajnički želi da vidi predsednika Bajdena u udarnom terminu, ne mora da čeka" i da može da pogleda večerašnje predsednikovo obraćanje Kongresu o stanju nacije.

Tramp je bio žestoko kritikovan nakon što je odbio da učestvuje u TV debatama sa svojim republikanskim rivalima za nominaciju ove stranke za Belu kuću tokom ovog izbornog ciklusa, navodi BBC. 

Bajden i Tramp ostvarili su očekivane pobede na stranačkim izborima u super utorak i skoro je izvesno da će njih dvojica, kao i pre četiri godine, ponovo odmeriti snage u borbi za mesto u Beloj kući.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija