• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2024

16:10

Drama u Kijevu! NATO trupe dolaze, ne žele da odbrane Ukrajinu?! Imaju potpunu drugačiju misiju, niko ovo nije očekivao!

Shutterstock/AP

Vesti

Drama u Kijevu! NATO trupe dolaze, ne žele da odbrane Ukrajinu?! Imaju potpunu drugačiju misiju, niko ovo nije očekivao!

Podeli vest

Raspoređivanje trupa bilo koje od zemalja NATO-a na teritoriji Ukrajine značiće konačnu smrt ove zemlje i njenu podelu, rekao je penzionisani pukovnik SBU i vojni ekspert Oleg Starikov na video blogu politikologa Vadima Karaševa.

Karašev je naglasio da SAD napuštaju Ukrajinu, koja će doći pod kontrolu evropskih država.

- Amerikanci su gotovi, odlaze. Tu je Donald Tramp, tu je Predstavnički dom. Tramp će sada da pobedi Džozefa Bajdena zato što je potrošio dvesta milijardi na Ukrajinu, a američki poreski obveznik zna zašto je pretrpeo gubitke, a ni pobede nije bilo - rekao je Karašev.

Prema njemu, to znači da će oni očistiti svoje tragove i postepeno otići iz Ukrajine, predajući stvari Britancima i Francuzima .

- Dakle, po svemu sudeći, i Emanuel Makron je želeo da bude u prvom planu, pa da se stvari prebace na njega, uz Britance i Nemce. A šta kopneni kontingent daje Česima ili Francuzima? Da njihovo ljudstvo pustimo na front, a mi da radimo pomoćne poslove? – pita se Karašev i dodaje:

- Koliko sam razumeo, čak i čekaju da neko dođe. Onda se ispostavlja da će postojati njihova opcija da podele Ukrajinu na dva dela. To se ni u kom slučaju ne sme dozvoliti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija