• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2024

09:13

Teroristi ubijali 18 minuta! Svi detalji masakra u Moskvi: Snimci otkrili zastrašujuće detalje (VIDEO)

Reuters

Vesti

Teroristi ubijali 18 minuta! Svi detalji masakra u Moskvi: Snimci otkrili zastrašujuće detalje (VIDEO)

Podeli vest

Prema nezvaničnim informacijama teroriti su pucali na prisutne u koncertnoj hali Krokus čak 18 minuta!

Telegram kanal SHOT objavio je hronologiju napada na severozapadu Moskve koji se dogodio u petak malo pre početka koncerta rok grupe "Piknik".

19.55: Ispred hale Krokus staje beli "reno simbol" iz koga istrčava grupa terorista sa automatskim oružjem, utrčava u objekat, odmah puca na prisutne u holu i ubija stražare.

20.03: Teroristi su ušli u koncertnu salu, ubijajući sve na putu, a zatim su počeli da pale stolice. Očevici navode da su napadači u ruksacima imali kanistere sa benzinom. Građani, koji su preživeli na ruti terorista, istrčavaju iz zgrade kroz ulaze i prozore...

20.13: Beli "reno Simbol" sa četiri terorista unutra napušta parking Krokusa. Nedugo zatim stižu snage bezbednosti, koje najpre proveravaju informacije o zabarikadiranim teroristima, a zatim ulaze u Krokus i izvode ranjene.

 

 

Ruski vojni blogeri navode na Telegramu da se na osnovu snimka može zaključiti da su napadači imali borbeno iskustvo u prošlosti ili da su dobro obučeni u nekom kampu za obuku.

- Vešto rukovanje oružjem, prenošenje vatre u pokretu, savršeno punjenje oružja... Teroristi su razradili sve elemente terorističkog napada prema tajmingu. Delovali su bez suvišnih emocija i hladnokrvno ubijali nenaoružane ljude. Verovatno su bili pod dejstvom supstanci. Oružje je imalo ugrađeno podešavanje u vidu baterijskih lampi i farova. Imamo posla sa dobro organizovanom grupom - navodi Telegram kanal Arhangel Specnaza.

Više od 80 ljudi prema nezvaničnim informacijama poginulo je u terorističkom napadu u koncertnoj dvorani Krokus u Moskvi. Hospitalizovano je 107 osoba od kojih se polovina nalazi u teškom stanju. Ministarstvo zdravlja potvrdilo je da se među poginulima nalazi i troje dece.

Napadači su ušli na jedan od bočnih ulaza i odmah otvorili vatru na ljude u holu nakon čega su krvavi pir nastavili u koncertnoj sali na prvom spratu gde je trebalo da počne koncert rok grupe "Piknik".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija