• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2024

14:59

Skot Riter: Ako je umešana Ukrajina, onda sve ukazuje na jednu američku službu!

Printscreen You Tube

Vesti

Skot Riter: Ako je umešana Ukrajina, onda sve ukazuje na jednu američku službu!

Podeli vest

Bivši američki obaveštajac Skot Riter izjavioe je da dokazi ukazuju na Ukrajinu i CIA u terorističkom napadu u Moskvi!

 

- Ako je ovo bilo nešto što je planirala Ukrajina, onda to znači da je to bilo nešto što je planirala Ukrajina pod upravom CIA-e da izvrši cilj američke politike, koji traži strateški poraz Rusije - rekao je bivši obaveštajni oficir američkih marinaca u video komentaru za Sputnjik.

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da se Rusija suočila sa pripremljenim masakrom civila i poručio da će svi odgovorni za teroristički napad u Moskvi biti kažnjeni. Putin je dodao da su među žrtvama terorističkog napada na koncertnu dvoranu Krokus bili žene i deca.

- Sada je najvažnije da izvršioci terorističkog napada ne počine nove zločine - rekao je tokom obaćanja naciji ruski predsednik, prenosi RIA Novosti.

On je dodao da su u Moskvi i drugim regionima Rusije uvedene su dodatne mere protiv terorizma i sabotaže. Prema njegovim rečima svi počinioci, organizatori i naručioci zločina u koncertnoj dvorani Krokus biće pravedno kažnjeni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija