• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RT.rs

21.04.2024

20:00

Vašington poslao Ukrajince u mlin za meso! Poljanski otkrio, ukrajinski pakt sa SAD ima cenu - to je ova cena!

Tanjug/AP

Vesti

Vašington poslao Ukrajince u mlin za meso! Poljanski otkrio, ukrajinski pakt sa SAD ima cenu - to je ova cena!

Podeli vest

Novi paket američke pomoći Ukrajini neće sprečiti kraj neslavnog kijevskog režima, ocenio je prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri UN Dmitrij Poljanski.

- To će samo odložiti neslavni kraj režima Zelenskog, i to ne zadugo. Pitanje je samo koliko će desetina hiljada Ukrajinaca morati da plaća za paket pomoći koji je Kongres odobrio. Za njih je to bila loša odluka - napisao je Poljanski na Telegramu.

Podsetio je na izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga od pre nekoliko dana da "Ukrajina mora sebi da obezbedi vojnike, a saveznici iz Alijanse će je snabdeti sredstvima".

Dakle, prema ovoj jednostavnoj šemi, kijevski mlin za meso ostaje da radi, zaključio je Poljanski i napisao: "Držimo palčeve našim vojnicima, pravda je na našoj strani. Čekamo ih da se vrate sa pobedom, živi i zdravi!"

- Ovo se dešava kada šef države ne brine o svom narodu i prodaje svoju zemlju. Nema šta da se slavi - napisao je Poljanski na Iksu, komentarišući radost ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o usvojanju predlog zakona o dodeli skoro 61 milijarde dolara Ukrajini.

Foto: EPA

Volodimir Zelenski

Ukrajina je nazvao privatnom antiruskom vojnom kompanijom, predvidevši da će živeti "još neko vreme, a više novca će završiti u privatnim džepovima, više oružja će biti ukradeno, a desetine hiljada Ukrajinaca biće poslato u mašinu za mlevenje mesa".

- Ali neslavni kraj režima u Kijevu je neizbežan, bez obzira na novi paket pomoći i sve uzaludne napore SAD-a i NATO-a da ga održe u životu - naglasio je Poljanski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija