• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.08.2017

17:39

(FOTO) EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo kad počinje emitovanje rijalitija ZADRUGA na TV Pink!

Rijaliti

(FOTO) EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo kad počinje emitovanje rijalitija ZADRUGA na TV Pink!

Podeli vest

Pripreme za novi rijaliti Zadruga koji će gledaoci imati priliku da uskoro gledaju na TV Pink su u punom jeku...

Srpska javnost danima bruji o novom rijalitiju 'Zadruga koji će se u novoj sezoni naći na programskoj šemi TV Pink. Milionski auditorijum TV Pink s nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja rijalitija koji će pomeriti granice. Ovog puta, od izvora iz produkcije saznali smo kada će Zadruga početi da se emituje na TV Pink.

(FOTO) RIJALITI KOJI POMERA GRANICE! Učesnike Zadruge pratiće i DRONOVI, gledaoci biraju ZONU GLEDANJA!

- Pripreme za novi rijaliti  Zadruga koji će gledaoci imati priliku da gledaju na TV Pink u novoj sezoni su u punom jeku. Takav TV format još nije viđen na našim prostorima, a nema sumnje da će poznate ličnosti koje će učestvovati u rijalitiju iznenaditi javnost. Rijaliti će početi da se emituje na TV Pink od 6. septembra, a već na samom početku gledaoce očekuju mnoga iznenađenja kakva do sada nisu imali priliku da vide u TV formatima ovog tipa na našim prostorima - kaže za Pink.rs izvor iz produkcije.

Informer

Dakle, od 6. septembra sa emitovanjem počinje rijaliti šou Zadruga, najskuplji i produkcijski najzahtevniji rijalitiji na kojem radi tim holivudskih stručnjaka, a koji do sada nije viđen na ovim prostorima, ali i u svetu. U Beograd su stigla i dva reprtažna HD kamiona najnovije generacije, zadužena za snimanje i praćenje samo tri od 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje. Ovaj gigantski rijaliti će pratiti 24 sata dnevno na 24 prostorne zone oko 140 kamera, 8 dronova i dva spajder sistema koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama!

(FOTO) RIJALITI KOJI POMERA GRANICE! Učesnike Zadruge pratiće i DRONOVI, gledaoci biraju ZONU GLEDANJA!

pink.rs

Samo u centralnoj master režiji učesnike će po svakoj smeni pratiti oko 60 specijalizovanih profesionalaca kako bi se birala najbolja situacija u najboljoj zoni. Gledaoci će biti u prilici da 32 poznata učesnika gledaju u različitim situacijama i okolnostima ponekad vrlo komplikovanim i teškim, a ponekad veselim, a naravno i romantično ljubavnim! Novina je da će oni gledaoci koji budi koristili aplikaciju moći i sami da biraju zonu gledanja! Hologramsko-laserski sistem za pravljenje iluzija biće prvi put viđen u Srbiji i regionu!

pink.rs

Ostali detalji još uvek se čuvaju u strogoj tajnosti, a ekskluzivne informacije u vezi sa gigantskim rijalitijem koji će pomeriti granice, moći ćete da pročitate na portalu Pink.rs! Takođe, lajkujte i zvaničnu Fejsbuk stranicu ''Zadruge'' OVDE i budite uvek u toku sa najnovijim vestima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17