• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

17.08.2017

20:13

MITROVIĆI NAPISALI "BIBLIJU" ZA SVE TAKMIČARE! Vlasnici Pinka na 270 strana ispisali pravila Zadruge!

Rijaliti

MITROVIĆI NAPISALI "BIBLIJU" ZA SVE TAKMIČARE! Vlasnici Pinka na 270 strana ispisali pravila Zadruge!

Podeli vest

Vlasnici TV Pink Željko i Milica Mitrović pripremili su posebna pravila za takmičare Zadruge na 270 strana u knjizi koju su nazvali "biblija"

Oni su ispisali sva pravila i situacije u kojima će se naći 32 poznata učesnika u ovom najvećem rijalitiju svih vremena.

- Oni su punih mesec dana radili na skupu propisa koji će važiti za takmičare ovog šou-programa. Svi će morati da ih poštuju, a biće zanimljive i kazne koje su pripremljene za one koji ih budu kršili. Detalji ove knjige zasad su tajna - kaže naš izvor blizak produkciji.

U gradu koji je sagrađen za ovaj šou-program, pored planina, vodopada, jezera, bazena, malog sela, rajskih vrtova, ali i kontrole meteoroloških uslova, biće provučene cevi za ubacivanje različitih mirisnih efekata.

ZGODNE CICE, LEGENDE I RIJALITI IGRAČI: Oni su spremni za ulazak u ZADRUGU i borbu za PRVO MESTO!

ŽELJKO MITROVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRIVA: U Zadrugu ulazi i jedna BEBA!

"Zadrugu" gradi 1.500 ljudi

Čak 1.500 ljudi, među njima i tim holivudskih profesionalaca, trenutno radi na izgradnji "Zadruge". U proteklom periodu, u Srbiju je iz inostranstva stiglo čak devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, kao i milion litara morske vode za veštačko jezero.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17