• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.08.2017

16:44

U ZADRUGU ULAZI ZGODNI FRAJER! Njega niko nije očekivao, a žene će biti ODUŠEVLJENE!

Rijaliti

U ZADRUGU ULAZI ZGODNI FRAJER! Njega niko nije očekivao, a žene će biti ODUŠEVLJENE!

Podeli vest

Nakon što je javnost uzburkala informacija da će u najimpresivniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu", ući Luna Đogani, izvor blizak produkciji otkrio je još jedno ime, koje će sasvim sigurno oduševiti ženski deo publike

Pored atraktivnih devojaka koje će biti praznik za muške oči, u produkcijski najzahtevniji rijaliti svih vremena ulazi jedan markantan muškarac, koji će, sasvim sigurno, napraviti pravu pometnju među njima.

U pitanju je naš poznati kaskader Uroš Ćertić, koji je nedavno uspeo da postigne dogovor sa čelnicima TV Pink.

- Uroš je došao u zgradu televizije vidno raspoložen i zainteresovan za projekat "Zadruga", o kom bruji ceo Balkan. Iako isprva nije bio siguran oko ulaska, Ćertić je bio oduševljen konceptom rijalitija, koji do sada nije viđen na ovim prostorima. Brzo su postigli dogovor oko njegovog učešća, a onda je Uroš otputovao za Kanadu kako bi završio sve poslovne obaveze do početka rijalitija - otkrio je izvor blizak timu koji radi na ovom projektu.

pink.rs

Ćertić je jutros otputovao za Kanadu, a pretpostavljamo da će se u Srbiju vratiti nešto pre 6. septembra, za kada je zakazan ulazak u impresivni novoizgrađeni grad u Šimanovcima, gde je "Zadruga" i smeštena.

Zgodni kaskader je trenutno u vezi sa izvesnom Jovanom, ostaje da vidimo da li će joj biti veran i kada uđe u "Zadrugu" gde će ga sačekati neke od najatraktivnijih devojaka u Srbiji.

Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović,suprug ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Spekuliše se da će se među učesnicima naći i dobro poznati učesnik "Farme" Mirsolav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, kao i političar, bivši ministar, Željko Simić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kakadu

pre 6 godina

Opet? Druze,zaposli se negde od 8 do 16 h,nema leba za tebe drugacije.

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija