• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

15.09.2017

19:45

VEŠTICA JE PROSTITUTKA I NARKOMANKA! Jelena Krunić iznela šokantne detalje o učesnici Zadruge!

Rijaliti

VEŠTICA JE PROSTITUTKA I NARKOMANKA! Jelena Krunić iznela šokantne detalje o učesnici Zadruge!

Podeli vest

Jelena Krunić tvrdi da njena bivša drugarica Anđela spava sa muškarcima za novac, a da u rijalitiju pravi haos zato što krizira bez kokaina

Jelena Krunić tvrdi da je Anđela Veštica prostitutka i narkomanka, te da je sa njenim bivšim dečkom, Vladimirom Matovićem iz nekadašnje grupe "Elitni odredi", imala seks za pare. Go-go igračica je iznela sav prljav veš aktuelne učesnice "Zadruge", sa kojom je nekad bila dobra prijateljica.

Sanja svoje jebače
Anđela mi je rekla: "Jelena, svako veče kad legnem, pred očima su mi lica muškaraca koji su me jebali tog dana"
Jelena Krunić

- Anđela je došla da radi u klubu u kom sam ja bila menadžer igračicama. Sve devojke su je odbacivale zbog pornića koji je snimila, ali ja sam je prihvatila jer mi je bilo žao. Ubrzo sam shvatila da me kopira u svemu - tetovira iste tetovaže, ugrađuje silikone u grudi kao ja, oponaša moju mimiku, gestikulaciju, izgovara moje uzrečice... - započinje svoju priču Jelena Krunić i dodaje da je bila uz Vešticu sve dok nije shvatila da je prostitutka.

(FOTO 18+) TAKMIČARKA ZADRUGE OTKRIVA: Prvi seks sam imala sa 13, DO 19. SAM SPAVALA SA NJIH 100!

Informer

Anđela tuče i mamu

Informer

Jelena Krunić kaže da, osim što mlati klinke, Anđela Veštica tuče i rođenu majku.
- Mama joj je skoro završila u bolnici u Beogradu. I nju tuče. Maltretira je. Kad dođe kod nje iz Bora, ume da je ne pusti u kuću.

- Saznala sam da se kurva, za koga radi i za koliko para... Tada sam shvatila da Anđela više nije samo igračica i bivša pornićarka već i prostitutka. Rekla mi je: "Jelena, svako veče kad legnem, pred očima su mi lica muškaraca koji su me jebali tog dana." To je ogromna trauma koju je ona preživljavala. Dugo je morala da radi za jednog makroa jer mu je odrađivala sve plastične operacije koje joj je platio. Kada ga je isplatila, istetovirala je "freedom" (sloboda) na intimnom delu tela - otkriva go-go igračica. Ona kaže da je zbog svega ovoga prekinula druženje sa učesnicom "Zadruge":

Prebila sam je zbog Vlade iz "Odreda"
Pretukla sam Anđelu jer je spavala sa mojim bivšim dečkom, Vladimirom Matovićem iz "Elitnih odreda"
Jelena Krunić

- Odlučila sam zbog svega toga da se distanciram od nje. Kad je shvatila da me gubi kao drugaricu, napravila je najveću moguću ludost. Spavala je sa mojim bivšim dečkom Vladimirom Matovićem iz "Elitnih odreda", i to za pare. Zabavljala sam se s njim tri godine, a kada smo raskinuli, ona je bila tu, tešila me, grlila... Vlada mi je posle rekao da je nikakva u krevetu, kao što i većina muškaraca u Beogradu kaže za nju.

Jelena je za Anđelinu izdaju saznala godinu dana kasnije...
- Otišla sam na splav na kom je bila i isprebijala sam je. Slomila sam joj telefon i obe štikle. Morali su da je iznesu sa splava. Ona je mislila da ću joj dići kola u vazduh, pa je sklonila auto. U rijalitiju se ponaša mahnito jer krizira bez kokaina. Razvaljuje se od droge.

SEKS U ZADRUZI VIŠE NIJE TAJNA: Đerić Đekson otkrio gde je sa Anđelom Vešticom VODIO LJUBAV!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragy

pre 6 godina

Ma nije moguće, ma Vi nas lažete!! (Pročitao sam samo naslov)

Petar Golemi

pre 6 godina

Slomila joj je telefon i obe stikle...............m\oderne devojke buduce majke i stubovi drustva.......

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17