• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

19.09.2017

21:09

(VIDEO) DA VIDIŠ KAD SELJAK UDARI! Miki izgubio živce i zapretio Đeksonu!

Rijaliti

(VIDEO) DA VIDIŠ KAD SELJAK UDARI! Miki izgubio živce i zapretio Đeksonu!

Podeli vest

Napokon što su zadrugari danas dobili priliku da odu u prodavnicu i nabave hranu i ostale potrepštine, a, kao što je bilo i očekivano, došlo je do svađe. Miki Đuričić i Nemanja Đerić Đekson žestoko su se pokačili, ali to nije bio razlog njihovog sukoba.

Naime, Miki je želeo da prođe napred dok su čekali na svoj red, a Đekson je viknuo na njega da stane iza:

- Ma neću ja sledeći, hteo sam da stanem napred da vidim šta ima da se kupi, ja sam rekao da ću poslednji da kupujem - vikao je Miki.

Đekson mu je tada dobacio da se ne dere, što je Mikija potpuno izbacilo iz takta: 

- Druže, ja na tebe nikad nisam povisio ton, ti na mene peti put. To kod mene ne prolazi. Ako hoću mogu da stanem gde hoću, a ti i ja možemo samo da se potučemo sad! Meni ni tata rođeni ne može da kaže gde da stanem, a ne Đekson! To si sad uradio meni, vratio i nikad više, sutra možemo samo na crtu! Sledeći put na crtu! Da vidiš seljak kad udari! - rekao je Miki i izleteo napolje.
 

Nakon toga, Miki je seo na klupu i nastavio da se nervira, ali se, na sreću, situacija završila mirno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija