• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2017

11:36

(VIDEO) LETELO PERJE! Maca brutalno izvređala Lunu i Slobu, oni žestoko uzvratili!

Rijaliti

(VIDEO) LETELO PERJE! Maca brutalno izvređala Lunu i Slobu, oni žestoko uzvratili!

Podeli vest

Maca ne bi bila Maca da ne zna kako da izazove nevolje u raju. Ovaj put je zaista uspela.

Počelo je tako što je Sloba rekao da zna da se ponaša, čak i kada popije više od 10 piva, sa čim se Maca nije složila.

- Ti znaš da se ponašaš?! Danas lupaš pesnicom usred bela dana bez kapi alkohola, udaraš stolicu i razbio si je? Zbog 200 dinara - rekla je Maca, a Luna joj je rekla da je u pitanju 900 dinara i da mu je trebalo da pozove majku.

- Nije to hiljadu ili dve evra, pa hajde - nastavljala je Maca.

- Ti si gluva i glupa, sedi dole, glupačo jedna! - počastila ju je Luna.

Zatim je Sloba stao u Luninu odbranu.

- Ima mnogo lepih glava da se kupe. Idi zameni tu glavu - posavetovao je Sloba Macu.

Svađa se nastavila i posle, a Maca se dotakla Lunine porodice. Svađa se vrtela oko toga da li je Lunina majka Anabela trudna i da li je Mia Borisavljević u drugom stanju.

- Ubiću te! - ponavljala je Luna, rekavši da Maca nema porodicu, a Diskrecija joj je uzvratila da bolje i da nema porodicu, nego da je sramoti, kao što to radi Luna.

Sloba je sve vreme ućutkivao Lunu, rekavši da ne bi trebalo tako da govori Maci, verovatno znajući da to može da ostavi loš utisak, jer je poznato da Maca nije upoznala svog oca.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17