• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.10.2017

23:58

(VIDEO) ĐEKSON ŽALI ZA IZBAČENOM VEŠTICOM: Ona je pukla, nisam znao da je TOLIKO SLABA!

Rijaliti

(VIDEO) ĐEKSON ŽALI ZA IZBAČENOM VEŠTICOM: Ona je pukla, nisam znao da je TOLIKO SLABA!

Podeli vest

Jelena Golubović nije jedina koja se nije oporavila od sinoćne večeri, kada je Anđela Veštica izbačena iz "Zadruge" zbog napada na nju. Nemanja Đerić Đekson progovorio je večeras da mu je krivo što su nju izbacili, kako kaže, "zbog njega

- Hteo sam da je spustim na zemlju, nisam hteo da je izbace. Volim to rivalstvo između mene i nje. To me loži. Ali od početka furamo to i sad je ona pukla, ali nisam znao da je ona toliko slaba - rekao je reper.

Jovana Tomić Matora izjavila je da je slična Anđeli, ali je on nije pustio da završi.

- Ja sam nju us*o pre rijalitija i ona je prsla, a ovde je bila kul. Pričali smo mi i u izolaciji i najavio sam joj da ću ovo da uradim, a ona nije skapirala ništa. Ona uopšte nije toliko pametna kao što je elokventna i kao što ume da deluje - izjavio je on.

(VIDEO) ANĐELA POSLE IZBACIVANJA: Golubovićka je zaslužila giljotinu, NE KAJEM SE ŠTO SAM JE TUKLA, ali mi je žao što sam izbačena!

(VIDEO) POGLEDAJTE BRUTALNU TUČU U ZADRUZI! Veštica DAVILA Golubovićku, da OBEZBEĐENJE nije uskočilo, neko bi STRADAO!

(VIDEO) GOLUBOVIĆKA ZAVRŠILA NA URGENTNOM! Posle tuče želi samo jedno - ODŠTETU OD ANĐELE VEŠTICE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija