• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2017

12:19

(VIDEO) SKANDAL PRED SVADBU U ZADRUZI! Marko urlao, razvalio vrata, reagovalo obezbeđenje!

Rijaliti

(VIDEO) SKANDAL PRED SVADBU U ZADRUZI! Marko urlao, razvalio vrata, reagovalo obezbeđenje!

Podeli vest

Zadrugari su se sinoć previše opustili na devojačkoj i momačkoj večeri, pa su preterali sa konzumiranjem alkohola što je dovelo do pravog skandala.

Najpre se Marko Miljković, pod dejstvom alkohola, kada su se svetla ugasila drao i skakao sa svojim imenjakom iz emisije DNK u čiju čast je i pravljeno momačko veče na kome su se napili.

Lepi Mića i Saška Karan su priskočili da ga utišaju.

- Moramo da ustanemo u 8 sati - smirivali su ga, a onda je Luna skočila i počela da se dere na njega.

- Hoćeš da se smiriš? - rekla je i krenula da vuče Marka DNK.

- Razdvojte ih! Vuci ga vamo!

Marko se nije dao smiriti, pa je počeo da imitira zvuke majmuna, a onda je nastala drama. Matora, revoltirana, skočila je da ga bije. Jedva su je u tome sprečili.

Obezbeđenje je uletelo i odvelo ga u garderober da se obuče, a Marko je nastavio da se dere, pa su morali da ga izvedu. Tom prilikom je i Sloba izgubio živce, pa su i njega smirivali da ne nasrne.

 

Međutim, tu nije bio kraj. Usred noći, Marko DNK počeo je da divlja dok su ukućani spavali. Prvo se čuo urlik, a onda su supružnici počeli da se svađaju.

- Odo' ja kod Marka Miljkovića - krenuo je da diže frku Marko DNK, a onda su krenule i psovke.

- Svadbu ja odlažem za neku drugu nedelju - pretio je on, a onda je urlao, ponovo uz psovke.

Vrhunac je nastao kada je razvalio vrata sobe, što je sve zadrugare razbudilo i iznerviralo, a ponajviše Lepog Miću. Pevač je potpuno izgubio kontrolu...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17