• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.11.2017

10:43

(VIDEO) TEODORA OSTAVILA ANĐELA: Gadiš mi se! Ti si debil, idiot i kreten! TI JE*EŠ KU*VE NA JEDNO VEČE!

Rijaliti

(VIDEO) TEODORA OSTAVILA ANĐELA: Gadiš mi se! Ti si debil, idiot i kreten! TI JE*EŠ KU*VE NA JEDNO VEČE!

Podeli vest

Nakon što je u toku igre istine od svojih cimera čula kako ih jako nervira što se često svađa, pa miri sa manekenom Anđelom Rankovićem, zato što je primetila njegov blizak odnos sa Sanjom Stanković, ali i zbog toga što se šuška da joj se sviđa Filip Đukić, Teodora Džehverović odlučila je da stavi tačku na ljubavnu romansu koju ima sa Anđelom

Vrhunac njihovog burnog odnosa desio se pred zoru u dvorištu, jer pevačica nije želela o svemu da priča pred zadrugarima. Manekenu ni jak vetar nije smetao da se raspravlja sa Teodorom, da je vuče, steže, viče na nju, plače i na kraju moli da nastave vezu. 

- Ništa ti ne verujem! Jedva čekam da izađem i sve to vidim! Bitno je da sam ja ispala najveći folirant! Alo, kada mi je Filip rekao da mu se sviđam, ja sam mu rekla da puši k*rac! Smešna sam sama sebi - izjavila je Teodora.

Nakon ove rečenice pevačica je pokušala da ode i vrati se u spavaću sobu, međutim, Anđelo je nju trgao i nije joj dao da se udalji od njega, jer je morao da joj šapne nešto što ona nije razumela, a onda je bio konkretniji:

- Hočeš da me ostaviš? - pitao je Anđelo, nakon čega je počeo da viče na Teodoru, da je nosi i gura po dvorištu.

- Anđelo, ne mogu da te gledam više! - gruba je bila pevačica.

Manekena su ove reči zabolele, što se može videti po njegovoj reakciji u tom trenutku, a pevačica je ponovo krenula u spavaću sobu, ali je i po drugi put bila zaustavljena.

- Teodora, stani molim te! - u suzama je bio Anđelo i počeo da traži oproštaj: Kunem ti se životom, nemoj to da radiš! Ne radi mi to, molim te! Ništa nisam uradio!

Ja sam sada totalno ravnodušna, ja te gledam i ne vidim te! Kunem ti se! Zgadio si mi se! - iskrena je bila Teodora.

Anđelo se još više iznervirao, pa je nakon što je obrisao suze, počeo ponovo da viče. Nakon toga, on je povukao Teodoru za ruku, okrenuo je, počeo da gura, a zatim je svoju ruku stavio na njenu glavu. Pevačica je i dalje tvrdila da joj se maneken - zgadio.

- Gadiš mi se! Ti si debil, idiot i kreten! Mogu da ti slomim srce, kao što si ti meni slomio! Ovo je izdaja! Ovo je prevara, a ti znaš koliki strah imam od toga! - izjavila je zadrugarka.

- Ne mogu da te pustim, neću te pustiti nikada! - uporan je bio Anđelo.

Dok su oni rešavali svoje probleme, u kuhinji, došlo je do svađe i između Milana Miloševića i Saške Karan, ali se ona brzo završila. 

- Ja jesam pevačica, ali nisam idiot i to što misliš da jesam! Nisam splavaruša! Nisam ono, na šta si navikao! Anđelo, prvi dan si se poljubio sa dve najveće dr*lje! Ti je*eš ku*ve na jedno veče! Ja nisam takva! Šta hoćeš od mene? Najviše bih volela da te ne vidim više nikada u životu! - nastavila je Teodora.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17